06 June 2011

Contest Kaki Paling Comel....


Haaaaaaaaaaaaaaaaaaa nampak cam menarik kan contest ni..sebab kena tunjuk gambo kaki tersarung kasut jer..tak yah susah2 nak edit muka yer puan-puan sekalian...crop jer gambar kaki yang tengah berkasut,dan edit2 sket pastu siap....hehehehe.............

                                                                        

Dan contest ini dianjurkan blogger dari jepun Johor..heheAilyl Rozanna.....sesiapa nak join boleh kelik kat gambar ya...........


kasut aily kat gambar dia tu kan..fuhhh cantik pulak tu..
eka takde kasut camtu..sobsss sobss....

kaki eka jenis panjang..
saiz 9...nak cari memang banyak tapi bila tanya saiz 9 ada??

errr abessss....hummmmmm sabo jelah..
ade beberapa kedai kasut jer eka buleh cari dan mampu beli..
hehehe..mana lagi Vincci jerlah..
nak beli kasut dalam katalog tak berani..
beli2 kang tak muat pastu nak return balik take time yer...huhu

dan dibawah dia wedges eka selalu pakai,
dah lunyai dah nie.....dia punya tali dah bape kali tercabut,
tapi anto tukang jahit..hehehe..elok pakai balik...
tak lah comel eka rase..hahaha..
kaki macam kasut orang berenang.........


wedges kegemaran yang dah lusuh dan
 rasa cam dah nak buruk tapi sungguh selesa sekali.. i loike!! auwwwww.......

:p

Sekian,terima kasih..hehehe...jangan kutuk walau kaki eka tak secomel kaki ailyl mahupun kaki korang semua..jom join......................




14 comments:

iedaurora said...

ieda pun join, terus follow ieka skali!

Cik Eka said...

tq ieda..hehehee

takyah susah2 letak gambar muka....haha

Ailyl Rozanna said...

tq eka sebab join! :)

ailyl akan update segera !

take care and good luck !

Cik Eka said...

same2 elly....hehehehe

take care jugak untuk ailyl..hehe

Nur Dania Batrisyia said...

;D cute .

IQEISYA's story said...

havea gud luck yeah!chaiyok2..

wannurfazrini said...

wahh cantiknya kaki. goodluck ye :)

**::CIKNUURUL::** said...

CN pon ade join,hik3,.gdluck dear,.

Cik Eka said...

hehehe

dania..tq..biasa jer

Cik Eka said...

iqeisya

tq awak...hehehe

Cik Eka said...

wannurfazrini
eh biase jer..hehehehe'

tq

Cik Eka said...

CN..

hehehe

yeke..gudluck untuk CN jugak tau

SANDRA AZWAN said...

contest nie sangat menarik..hehe
Good luck yer..;-)

ohh ddy said...

wah kaki. hehhehe. hai cik eka. dah follow u. visit me back. :D

Copyright © 2012 | Reserved to Belog Cik Eka | Design By Kay SBK