15 January 2012

Busy

*tajuk pun pendek...sangat..

Kalau dulu,selalu sangat update belog..

semua benda nak cerita..

semua benda nak kongsi..

pasal kerja,kehidupan,cinta..ecececey,persahabatan,facebook,blog,semualah...
seronok...

kalau tension je,mengadu kat blog..ada ramai kawan-kawan...

seronok jugak..

malam tadi,baca lah balik entry lama-lama blog sendiri...alahai banyaknya idea..macam-macam benda update...asyik berceloteh jer...

sekarang...

nak update blog dua,tiga hari sekali..
memadai dengan letak sekeping gambar kemudian ulasan tentang gambar...cerita lah serba sedikit..kalau dulu,panjang lebar cerita..

itu ini itu ini itu ini itu ini itu ini itu ini

sekarang ni takdelah feeling macam tu....kekangan masa lah jadi faktor paling utama sekarang ni...dalam seminggu,5 hari kat pejabat..meja opismet lain ngan meja sendiri jauh..terhalang dek konkrit yang keras..ala terhalang sikit je konkrit tu pun..boleh je lagi ngintai..hihi...kita sekarang meja dekat depan bilik boss..senang boss nak panggil kita,senang boss nak minta bantuan apa-apa...

sedikit tak syok..haha..sebab tak boleh sembang..tapi tak kisah pun...

cuma kerja agak berbeza sedikit..benda baru pulak...belajar sikit-sikit..dah la minggu lepas buat silap...boleh pulak tnt semua staff lupa nak minta boss sain..nasibla sempat boss sain,hantar balik..

okey sebab dah silap,lepasni silap tu mesti akan ingat sampai bila-bila..belajar daripada kesilapan....huuuuu..malu kot...

balik rumah dah penat..huhuhuhu...tunggu masa tak free,barulah update...kesian kat followers semua..eka janji,lepasni dah okey,masa dah banyak terluang..akan datang dengan update terbaru..hehehehe


p/s: rasa nak pergi bercutila pulak..ahaaaa.. nak pegi PD lah.....
oh lagi satu...dah ada dalam senarai dah untuk Blog Pilihan Bulan Ini..yippieeee...
esok kot nak umum..kalau tak busy la..hiksss





3 comments:

shahrazali said...

bulan busy untuk semua orang.....

A'ishah Kamaludin said...

Eka mesti naik pangkat ni kan sebab kerja bertambah dan jd lain...Bestnya...

Bagus2, nak adapt memula mmg susah sikit. Nnt dah lama2 dah biasa, leh update blog selalu balik..

Pocket said...

pocket pun kalau baca post lama lama terasa segan ngan ngomelan sndiri. tp ok kot pasal dia jadi mcm rekod perasaan sndiri.

awal tahun 2006 pocket bnyk bersedih,
pertengahan tahun plak gitu gni...


kan:D

Copyright © 2012 | Reserved to Belog Cik Eka | Design By Kay SBK