16 January 2012

Wajah berubah Wajah

Okey,tangan gatal sangat kan...
tadi eka cuba godek nak letak scroll box,
saje pulak gatal tengok layout dekat 
blogspot...eka try try,terus tekan save..
ape lagi kan.....
berubah 100% laaaa...


nak tak nak alang alang dah letak,
teruskan jela...huhuhu

sekali dah berubah belog ni..
sedaya upaya nak buat simple..

huwaaaaaaaaa
korang,okey tak blog eka ni
dah tersilap dah...hukkk

*nak cari orang,nak oder template baru....


14 comments:

sarah mohamad said...

So far, just simple je eka. NICE! :D

Fad said...

ni mesti tgh xde keje ni..ekekeke

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

hehe..sama suka godek² tapi simple kan nice...

Liyana said...

ok je.. lg simple lg cntik :)

Niza Romli said...

oke je, simple dan yg penting...tetap ungu kan? huhu

keeya mustafa said...

simple cantik dan kemas,,
yg penting polca dot..
gile suke dotdot ni..

Cik Eka said...

sarah.hehehe..simple je kan...

Cik Eka said...

kak fad...ha ah..pagi tadi takdak reja...hehehe

Cik Eka said...

ladybird..hehehe..tula gatal sgt tangan nie

Cik Eka said...

tq kak liyana..hehe

Cik Eka said...

kak niza..tq..a ah mesti nak ungu sikit sebab nak padan ngan header

Cik Eka said...

keeya..hehehe

eka dah tersuka pulak gedot2 ni..comel jer..kan kan..hehe

Farah Shamsudin said...

rasenya cam oke je ekaaa...

Namee Roslan said...

eh eka, mana header baru tu ?? :D namee punya header buruk tak berubah2. :(

Copyright © 2012 | Reserved to Belog Cik Eka | Design By Kay SBK