30 March 2012

The Beginning

* My First Step
Malay Customs and Traditions


suka begini.
Mudah dah senang nak buat

Assalamualaikum  semua.Nampaknya busy lah pulak sampai blog pun terbiar jer.Huhuhu..dah tak punya banyak masa macam sebelum-sebelum ni.Ada je benda nak buat.

Agak sibuk sikit mengisahkan majlis akan datang ni.Lega sikit rasa hati,50 % dah siap.

esok sambung lagi beli dan belah

p/s ada yang tanya,gambar atas tu gambar apa?? 

nak jawab macam retis

'No Komen'

hahahahaha


7 comments:

eqa sulaika said...

nak ikut shopping sekali ...
hihi

Ezy Chiaki said...

wah~
nk tunang kn?
msti gmbr gubahan hntaran..
ekeke

Aisumi Chan Kawa'i said...

Hahahaa.. Jawab la.. Semu tertanya2...

zOeY zAu YaH said...

bunga dulang? haha...sukanya tgk cik eka buat preparation nih semua..bila lah turn saya lak kan..huhu..sedih..haha..

lisa said...

hantaran kan? hehe takpe. take your time sis :) cepat2 lah update pasal persiapan, semua2 tu :D

Ihsan Arifin said...

fuh cantik cantik. kite nak macam ni la time kahwin nanti :)

Khuzrin Kamarudin said...

Bertunang sudah... :D

Copyright © 2012 | Reserved to Belog Cik Eka | Design By Kay SBK