14 March 2012

Sapa Nak Masuk Bloglist Saya?

Tak faham kenapa senarai blog list saya hilang 
begitu sahaja.........

Sedihnya...terpaksa cari balik blog-blog
yang menjadi pujaan hati saya...

Jika anda ingin berada di dalam 
blog list saya,
dalam sesuatu tempoh jangka masa
yang tak ditetapkan,

tolong tinggalkan url blog korang di 
ruangan comment entry ini...
nanti eka pilih sapa yang bertuah 
dan berpotensi untuk menjadi
'blogger pilihan bulan ini'


hehehe


*kalau nak letak dekat side bar 
pun boleh banner ini..


dan jangan lupa link kan ke
entry yang ini..hehehe


tarikh tutup pukul 12.00 a.m
tarikh 16 hb Mac 2012


Sekian,Terima kasih.


21 comments:

Mish Apple said...

Saya nakkkkkk !!!!!
http://beehac.blogspot.com/

Meet Uncle Haire said...

saya layak ke? ^,^

http://meetunclehaire.blogspot.com

anisnadzirah said...

http://budakbaikkodd.blogspot.com/ :)

! Shealai Diaries ! said...

cik eka..jangan lupa follow blog saya :D

! Shealai Diaries ! said...

saya jangan lupa ya :D

Nafisah Ruslan said...

http://belogkayangan.blogspot.com/

Syazwan Che Deraman said...

macam mana boleh hilang macam tu?.
leceh nak buat bloglist baru.
hehehe

Innanie | Ariffin said...

http://coklateyes.blogspot.com/

sudi tak cik eka letak???

Fazrol said...

Nak juga.. Kita pernah jumpah masa kat pelancaran SE w8..

lisa said...

Nakkkk masuk blog list cik eka :D

http://lysasofiia.blogspot.com

ShaFiz said...

sapa nak masuk bloglist cik eka? mestilah nak..hehe

http://kasshapunyerblog.blogspot.com/

Tasha said...

my bloglist tak leh update,nak tmbh xleh

pehh,saket ati~~~

Man Min said...

Amboi, aku boleh join ke? kakaka

zita nursyakirin said...

shaye2 .. sirelabu.blogspot.com

Encik Atan said...

trime kasih kerana memilih saya!bahaha(mcm model iklan pencukur bulu ketiak pulak)

yana_popeye said...

nak jugak walaupun blog tak sehebat blog cik eka

nurliyanapye.blogspot.com

eqa sulaika said...

sini sini Cik Eka...
eqa pon nak

http://cek-chiqa.blospot.com/

ILA SYAMILA ♥♥ said...

kite nak !! :D

http://ilagula.blogspot.com/

rina ellisa said...

sy nakkk!! :)

nurulrinaellisa.blogspot.com.my

tQ sis :)

Cik Wani said...

nak :D

miss-wani.blogspot.com

Cik Eka said...

http://lysasofiia.blogspot.com/