14 March 2012

Simple....♥

Tadi lalu kat kedai buku,nampak la Majalah Pengantin... kawan eka belek-belek,lepastu dia tunjuk hantaran ni..aduh cantikla warna dia..kalau bagi kat perempuan memang cantiklah warna ni..gabungan merah,pink,kuning memang menyerlah betul....

kalau takde basikal ni pun,buat hantaran biasa pun cantik....hihi


kasi zoom sikit


aummmm cantiklah pulak..kikikikikikikiki

dalam isu Pengantin cover Izara Aishah ni,dia punya tema,hantaran yang ber kos rendah tapi menarik dan cantik...esok nak beli la majalah ni..hihihi....


5 comments:

NenetPenne (NP) said...

apapun kalau kreatif, akan nampak cantikk..

akak dulu, wrap dalam kotak jer, abis citer.. budget laaa katakan.... :P

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

simple lagi menarik ..Nice

! Shealai Diaries ! said...

memang cantik

lisa said...

cantik! hehe tu semua gabungan warna. kalau pandai mix and match, pastu decorate sikit, jadilah cantiknya :)

iedaurora said...

cantik! now mmg tren hantaran combine color....