23 April 2012

Aiyok! Kena Warning!

Assalamualaikum.

Ha,aiyokk tatayokkkk  dah kena warning.hihi.



Apekehey dogey bona budak sorang ni,orang dah suruh tukar baru tak nak tukar.tunggu la nanti,dah terpaksa baru tuka.Macam Time line facebook,mula-mula merungut,tapi dah lama-lama,best je guna.Tapi yang baru punya dashboard ni okey ape,mudah je.Lagi senang,cuma yelah kan,dah bertahun guna yang lama ni,tiba keluar yang baru,lain la sikit rasenyer.

Tapi tak ngapela,nanti biase le tu...hehehehehehehehe



19 comments:

cik najihah said...

sy pun kene jugak..tapi buat x tau je haha

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

mak pun dah kena warning juga hehe

mumui said...

err... baru perasan pasal warning ni.. heheh

Seri Ayu said...

samalah. taksuka yang baru. serabut ..

Huda said...

Nanti dia akan tertukar dengan sendiri, lama2 nanti biasalah guna dashboard yang baru ni..

Namee Roslan said...

namee punya dah tukar punnnnn :/ wuuuu janggal:/

lisa said...

lisa tak kena warning lagi.. :D

Prettywrite said...

tukar baru..best jer guna yang baru ni..hehe..

salam kenal.

Mr feckry said...

oh dorang siap warning ek..

Cik Eka said...

najihah.kite nak buat keras la ni ye..hehehe

Cik Eka said...

mak dara

hehehehe..kan,ramai jugak kena warning..hehehe

Cik Eka said...

mumui.hehehe.bru perasan eh..hehehe

Cik Eka said...

seri ayu..bukan x suka..nanti la bia die tertukar sendiri..hehe

Cik Eka said...

huda..a ah lepasni biasalah..dah reti dah pakai baru punya,tapi slagi ada yg lama,nak guna lagi yg lama..hehe

Cik Eka said...

namee.hehehe..nnti eka pakai lak

Cik Eka said...

sket lagi lisa plak kene..hihihi

Cik Eka said...

pretty.yup memang best pun..salam kenal jugaa..

Cik Eka said...

mr feckry..a ah betul..dia warning..hehehe

Nafisah Ruslan said...

kita punya, dia tukar sendiri.. saba jela.. bila bukak dah terkial2 nak buat macam mane.. tapi dah biasa dah sekarang ni.. hehe

Copyright © 2012 | Reserved to Belog Cik Eka | Design By Kay SBK