22 April 2012

Ant Smasher

Assalamualaikum..Kalau sesiapa yang pakai iphone ke,android phone ke,mesti ada download ant smasher kat Play.Seronok jugak main benda alah ni.Kalau ikutkan cerita Ahkak Geli,anak dia si kenit tu,gara-gara Ant Smasher,bengkak habis tangan anak dia,sebab dia picit ulait ulait (sebut bebetul) hahahaha..Si Alya pegi picit lebah.Hebat betul penangan Ant Smasher ni..hehehe


Eka selalu jugak main.Score paling tinggi adelah 1256 je..Takat tu je mampu.Sebab lebah tu la,buat orang keliru,semut semut tu dah la makin lama main laju,frust je.Kalau dulu tak reti nak main,asal lebah lalu je picit,pastu game over.Rupanya jangan la duk picit lebah tu.hahahaha.Kalau ada lalat,cepat picit sebab markah dia 10..hahaha


Darah semut kan bukan merah,
warna darah semut ni warna hijau,oren ngan kuning..
Ada ulat berbulu,mula-mula keluar macam bola,bila picit baru nampak bulu.hihi..
ada pulak bapak semut ke nenek semut tah,
yang penting beso yang hamat.warne merah ngan hitam lak tu.

Sebenarnya nak cerita,malam tadi kena gigit dengan satu makhluk,serangga macam semut kecik ke tah hape tah,boleh pulak dia gigit tangan eka..


Eh eka ni,kena gigit ulat pun nak cerita kat blog..hahahaha

bukan ape,warna darah si serangga yang gigit tu,warna hijau.Dahla lepas gigit tu terus bengkak,dah bengkak,hari ni gatal merenyam pulak.....habis tangan tau,dekat ngan jari pulak tu.Mintak-mintakla takde kesan apa-apa.Minggu depan bakal mak mertua nak sarung cincin kang..hahahahahahaha..

Kadang-kadang memang layan game handphone jugak,yelah,bosan malam-malam sebelum tidur tu.Tu yang lambat balas sms tu..hahaha

p/s: Korang suka main game ape kat Handphone?? ce cite..hehehe

4 comments:

وان امالينه فاذياه said...

wahh mcm bestt haha

Mr feckry said...

gua suka gem snake!

mizzkechique said...

haha..hr tu akak nk donlod, tp mcm geli lak.. kensel donlod game ni..

Nafisah Ruslan said...

saya suka segala jenis game.. kalau yg ade kat hp tu semua saya hentam.. ehhe.. tapi saya lebih suka kalau game yang macam dinner dash tu.. hehe