20 April 2012

Candid Bertisu

Amik berkat orang kahwin bulan lepas..hehehe


candid 
Lokasi : Senawang,N9
muka atok apple ni kemain lagi berkerut-kerut.
tak tau ngape muka dia selalu kerut,mata dia selalu kenyit2..
kalo kenyit kat kite takpe,tapi tengah makan pun duk kenyit kat nasik..hahahaha

Bila masa tah photographer akak tu snap gambo kitorang ni...
dah la pegang tisu lap lap muka sebab berpeluh.hehehe



p/s: Tahniah untuk kak Aishah dan suami...



10 comments:

Adylia Qarissa said...

alamak!! cik abang ;p

mizzkechique said...

nape dgn piji tu?? hehe

Ijah EmoTemo said...

hehe pegang2 tisu pun candid tu tehtap nmpk cun :p

Munnafendy said...

ehem!

pena rozie said...

ambik berkat ek....

azalia hjsalleh said...

x lama lg dh nie =))
jom nasi minyak

cik najihah said...

ehem2..

Umie Artoqiemie said...

selamat pengantin baru untuk mereka ! yeehaa.

al-lavendari said...

terima kasih kerana sudi follow blog pakngah dan juga sudi baca dan komen entri2 lama pakngah. nanti pakngah jawab satu persatu.

pakngah pun duduk senawang @ Lavender Heigts.

Nafisah Ruslan said...

haa.. baru tahu, ini rupanya rupa bakal tunang cik eka.. hahaha