25 April 2012

Kadang-Kadang

Kadang-kadang

Nak tanya pun salah

Kadang-kadang

Niat kita nak bertanya tu baik pun salah

Kadang-kadang

Pertanyaan kita itu disalah ertikan

Kadang-kadang 

Kita nak satu keadaan yang jujur misalnya

Kadang-kadang

Benda tu susah nak diterima

ah

banyak sangat kadang-kadang ye ah

mood tak elok harini

tak elok tak elok..

Busy mungkin,banyak bende nak mikir eh


Emosi ku.
rajin benar ku conteng jari.
dasar tangan suka lukis

Android dah ada Instagram.Jadi jangan ingat saya pakai I Phone tau..hehe

Follow Me?? 
nah Instagram ku


22 comments:

Ardini Izzati said...

Cik eka makin jiwang :)

Fazreen Misbae said...

cik eka deactivated fb??

Cik Eka said...

ardini..ha jiwang?? mane ade dik

Cik Eka said...

fazreen... eh perasan ke

Fazreen Misbae said...

kita ada software yg blh detect..hehe..nape?jgn majok2 dgn ktorg..heheh

Cik Eka said...

hehe..takdelah...mane ade merajok..hehe

Adylia Qarissa said...

kadang2 susah nak buat orang memahami kita ;p

Cik Eka said...

adylia Qarissa...

ha ah betul...geram gak kekadang..

Si jelita ♥ said...

kak eka ni macam ade bende yg tersirat nk diluahkan aje... nway, chill ok.. luv u kak eka.. :)

kakchik@ella said...

Semua kdg-kdg tu kdg-kdg buat kita geram. kan eka kan?

Cik Eka said...

jelita..hehehe

tulah,meluah terang2 kang payah plak..

Cik Eka said...

kakchik..

memang pun..rasa geram je...hehe

||aLeaSaRa|| said...

salam sggh ptg jengok adik akak yg comel ni!!!alah kenapa ni macam 'something' je?

akk pun pnh rs mcm tu hurmm.....

Cik Eka said...

hai kak aleasara..lama jugak tak jenguk blog akak...

hehe.kekadang rasa 'something' jugak la kan..hehe

Cik Amni said...

=) no wonder lama tak nampak kt fb..

Cik Eka said...

amni..sekejap je tu...pas ni pulih la balik..hehe

ciksengeh :D said...

suke conteng tgn !

tak semua boleh paham kite ..

chokeLy said...

=) jiwe kacau ke? hehehe

mizzkechique said...

sabar je la dik..

nt akak polo ye..

~eZmALiZa~ said...

hahahaha =D kite pon suke menconteng gakkk!! conteng tangan sendiri...hahaha

ஜ miss klanika ஜ said...

kadang2 mungkin kita hanya diam dan biarkan saja semuanya berjalan seperti direncanakanNya :)

Nafisah Ruslan said...

hehe.. comel je lukisan tu.. :)

Copyright © 2012 | Reserved to Belog Cik Eka | Design By Kay SBK