01 May 2012

1 Mei

Assalamualaikum.Hari ini adalah hari buruh.Cuti umum untuk kite.

Memang rehat habisla harini.Tidur makan tidur makan..'cuti' pulak.Lagi galak la berhempas pulas tidur.Bila petang pulak makcik datang hantar sejumlah lagi hantaran,siap ambilkan sekali baju ngan mini pelamin kat butik...

agagagaga...

nak buat ape tu????

nanti kite citer lagi tau...nak buat ape benda-benda alah tu semua.

Setakat ni hampir sempurna,tapi esok tambah lagi nak buat macam-macam.lusa dan tulat siap-siap ambek cuti.Esok masuk kerja sehari.yelah,tak kan nak biarkan report punch card,cuti,TNT semua tak berhantar minggu ni.Kang minggu depan pulak nak hantar,lewat.esok nak siap-siap buat.

Esok dahla boss takde,kena letak dulu la dalam bilik boss,bagi dia sain.Lusa datang opis kejap,buat kerja sikit..

hahaha

kan dah kate,kalau cuti pun,tapi kalau kerja kat opis tu tak siap,tak sedap hati nak senang lenang buat koje kat umah.nak tak nak kena siapkan.Rasa tak bertanggungjawab pulak.Nak suruh orang tak sampai hati.

Malam ni harap dapat tidur awal,janganla lambat tidur.

semoga semua berjalan lancar.mudah-mudahan.Amin





9 comments:

Niza Romli said...

pekerja cemerlang eka ni..kesayangan bos. Memang patut la dapat hadiah 'jam' tahun lepas kan? hehe

Cik Eka said...

hahaha..kak niza..takdelah kesayangan sangat..cuma selalu cmtu...

hahaha..ingat lagi ye entry dapat jam..

ainraus said...

eka. tidur lah. esok kata kerja? heheh.
btw, im going to 23. eka? :)

Adylia Qarissa said...

belum terlewat rasanya nak ucapkan selamat hari buruh :)

mizzkechique said...

makin dkt harinya.. =)

Cik Eka said...

ain..ahahaha..kite lagi tua lah ni..kite 24

Cik Eka said...

adylia..ye..tq..hehehe
selamat hari buruh tuk awak jugak..hehe

Cik Eka said...

kak tina..ha ahla.kak..debar

Nafisah Ruslan said...

insya allah mudah-mudahan.. amin..