15 May 2012

Hadiah Untuk Saya..Terima Kasih

Assalamualaikum,dah berapa hari tak update,barulah harini tergerak hati nak update.Hmmm takde mood je rasa dua tiga empat menjak ni.Tapi mood lain tu ada je..hahaha

Oh,saje je nak cerita pasal dapat hadiah.

La eka oi,pasal hadiah pun nak cerita kan.Yela sebab hadiah ni istimewa dari kakak..kakak mana tu?? 


Alhamdulillah.Terima kasih kak.Saje je ingat nak gurau ngan akak,rupanya betul-betul dia bagi.

Bukunya???


Ini dia


Bahagianya menjadi pengantin sepanjang masa

tengah baca ni,hehehe.Nanti kita share kat sini.Hehehehe





7 comments:

ciksengeh :D said...

bestnye dapat hadiah :D

Ijah EmoTemo said...

HEHE, menarik tu buku tu :p

Syazwan Che Deraman said...

hehhe.
maksudnya, hari hari sepatutnya hari pengantin kan?

sarah mohamad said...

Wahhh best dapat baca buku motivasi ni. At least dapat ilmu! :)

Nafisah Ruslan said...

hadiah yang sangat menarik :)
nanti share2 lah kat blog eh.. hehe

mizzkechique said...

adekkkk..malu titew..


eh..eh..header dh tkr.. akak bru pasan..tantek.. :)

P U C A T said...

tak sabar nk jd pengantin..hehe
mesti bahagia..huhu