02 May 2012

Rosak Pulak Dah Printer

Assalamualaikum.

Harini 

Pagi tadi

Printer HP 2060 (ceh jenama sekali sebut) tetibe je buat hal.Hadoi.Memang habis mood ah nak buat report harini.Sampai terpaksa pergi meja depan pinjam komputer.

Sambil pinjam sambil on9 la..hehehehe

Tak tau ape ke masalah printer tu tak boleh nak tarik kertas.Puas dah aku terbalik kan,korek kot ada kertas tertinggal ke kan,tapi tak ade.Elok je gayenyer.

malas dah nak betulkan,tibe masuk keje lepas rehat tadi,rasa gatal pulak tangan,pergi betulkan balik.Buang yang lama,install yang baru pe semua.

Akhirnya boleh guna dah pulak.

hehehehe.dah elok la kawan-kawan. Tak nampak eh saya tulis dah elok..

terer gak aku kan..hahaha..*tu pun nak berlagak...

seronotnyer rasa.Boleh buat kerja semula..

baiklah,sambung keje.Malas nak on9 dah.

Esok,lusa cuti..:p



9 comments:

Mr feckry said...

kasi letop je printer tu

-gedek! said...

uncle siiap search printer HP 2060 nak tengok gambar, cheh...!

Farah Shamsudin said...

selamat bercuti dearr..
nanti update ehh..

~eZmALiZa~ said...

haaa....beberapa hari lepas my printer pon problem tak dapat amik papers.. sometimes dia amik sekali banyak!

actually, ade benda yg patah dalam printer tu...just send it for repair dear... costly round rm50 je :)

al-lavendari said...

bakor je !

Ardini Izzati said...

Sabar k kak eka :)

zOeY zAu YaH said...

yeaa terer..

mizzkechique said...

terer la.. hahaha..

Nafisah Ruslan said...

mmg inilah yg slalu jadi dekat printer.. kene tahan lah penyakit macam ni.. mengade tau.. kene manjakan betul2 si printer tu.. hehe

Copyright © 2012 | Reserved to Belog Cik Eka | Design By Kay SBK