14 November 2012

Lagi Peplum Style Yang Cantik Untuk Anda

Ni ada lagi satu butik on9 yang jual peplum.
Eka dah beli satu,tapi tak pakai lagi.Hehehe.
Nanti eka pakai eka tunjuk kat semua ya,cantik.Material dia lycra,nampak terletak.Sejuk je kain dia.EKa beli satu set harga RM 125.00 termasuk psotage.

Untuk keterangan lanjut,boleh ke Fan Page Facebook Bellaluna Boutique

Lepas ni diorang nak update peplum baru,camni



ha cepat2 tunggu mereka update ya.

yang ni eka punya.Eka match dengan kain warna purple



cantik tak??


p/s: saya dah berisi..arghhhhhh


3 comments:

- M A S H - said...

yang kanan bawah tu cantik sangat. pink dan biru. sukaanyaaaa :D

YaYa said...

cantiknyer..bella ske kaler meriah2 nie..hehehe..nmpkkan kte muda.. (prasan btol aku nie) :)
bella pn ske yg pink biru ada reben tu..

ketikketok said...

idam cantik? cubalah resipi mudah fungus BBC MARDI Station hanya di MARDI Station CH

Copyright © 2012 | Reserved to Belog Cik Eka | Design By Kay SBK