29 November 2012

Ole-Ole dari Vietnam

Kita dapat oleh-oleh daripada officemate kita.hehehehe.Jauh bawak balik.Daripada Vietnam.Dah rasa macam mengidam nak pegi Vietnam pulak.Hahahahahahahaha


Tq kak Aida.Macam dompet je rupanya
Cute.Suka sangat sulaman gadis berVietnam Dress itu.
Suka sangat Vietnam Dress tu.Eka ada satu.Tapi tak pasti la skang muat lagi ke tak.
ehehehe


Ni rupa dalam dia.
Eka rasa lepasni eka nak buat tempat simpan resit la.
hehehe
Disebabkan eka ni kalau pegi shopping,pegi beli barang ke apa ke
mesti simpan resit.
kadang-kadang dompet tebal dek kerana resit je.
hahahaha


kadang-kadang sampai dah hilang dah tulisan print kat resit tu
nak jugak simpan lagi bagi berkepuk dompet.
eka simpan sebab bila eka pandang balik resit tu,macam ada memori

'oh ni masa pegi sana'

'eh ni masa keluar dengan tunang'

'haaa ni masa pegi jalan ngan mak'

macamtula lebih kurang.hehehehe
macam ada sentimental value gitu..
hahahahaha

p/s:ada hobi sama cam eka tak?? suka semakkan resit dalam dompet.. hehehehehe





2 comments:

YaYa said...

hehe..bella ske simpan resit kalau beli barangan jenama n mahal. :)

pinky said...

simpan resit kalau beli barangan jenama n mahal. :)