02 November 2012

Peplum Kurung Yang Cantik Untuk Anda !


Iklan.............


Maaf,saya hanya mengiklankan sahaja,
saya tidak menjualnya.
Sebarang pertanyaan boleh terus menghubungi maklumat yang tertera



Hai semua.Harini nak update pasal peplum kurung.Sekarang ni memang tengah musim peplum.Ala-ala baju kembang payung.hehe

Eka memang suka baju camni.Labuh.Boleh pakai dengan kain ataupun seluar.Ikut citarasa masing-masing.Dan eka nak tunjuk ada butik on9 yang best,jual peplum kurung ni.Owner Butik on9 ni Eka kenal.Kak Zana nama dia,Isteri sepupu tunang eka.Kira lepasni ada bau-bau bacangla.hehe.

Jom tengok.


Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

Tryst Closet


Dan baju peplum yang dijual macam ni


Peplum kurung Green Mint 
1 set RM 80.00


Peplum Kurung Eletric Blue
1 set RM 80.00


Peplum Kurung Yellow Mustard
1 set RM 80.00


Peplum kurung Red Devil
1 set RM 80.00

Selain daripada tu,ada jugak jual maxi dress.
Cantik sangat.Harga pun murah



Cantik kan??
RM 55.00 sahaja!


Eka rasa lepas tengok ni,eka rasa macam nak semua je.Hahaha.Tamak sungguh.Cepat,Klik LIKE dan pilih mana-mana baju yang korang berkenan kat Page Tryst Closet.Sebarang pertanyaan boleh terus berhubung di page tu tau.Boleh Inbox kat page tu.

Berbaloi!




14 comments:

tia sayangdia said...

suka tengok kain ..

NenetPenne (NP) said...

dress tu dah mcm kat poplook kan..

Jen Jen Izaicun said...

lawa la peplum kurung.. sepasang ek rege tu.. maxi pun lawa.. huhuhu

ciksengeh :D said...

ouh name die peplum ke .. baru tahu . hehe .. selama ni tak tahu pun nama die ..

Cik Eka said...

tia..

eka pun.. hehe

Cik Eka said...

nenet. ha ah betul..macam TP kan..
harga pun murah sikit la

Cik Eka said...

jen..ha ah sepasang harga tu...

Cik Eka said...

cik sengeh,
a ah..ada org panggil kembang payung,baju Saloma..

najihahfara said...

cantik la dress dy tu..

MUMMYIZZ @4 Hero Izz said...

pe plum warna merah tu ada lagi tak?

Akma aries said...

ada lg x kurung peplum?

Akma aries said...

baju kurung peplum ada lg x sis?

nuru said...

Dear...peplum tu ada lg x? Untuk size L? Klu ada whatsapp sy 018 2767178

Cinta hazanis said...

semuanya cantik.aumm.:))

Copyright © 2012 | Reserved to Belog Cik Eka | Design By Kay SBK