31 December 2012

Baju Cantik di Nia Wardrobe

Hai semua,selamat pagi Isnin

Harini kita nak suggest satu lagi Butik Online yang baru.Baju semua cantik-cantik.

Yang best,ada peplum,ada skirts,ada baju kurung cotton batik.(ekslusif dan ready made tau),ada handbags,dan ada juga KARME whitening skincare.

Yayyyyyyy.Best tak? semua ada dalam satu blogshop online ni.

Korang mesti suka kan.. hehehehehehe

WHY MUST SHOPPING AT NIA WARDROBE:

-Our stock are ready and pre-order

-Ready stock: Received your item(s) within 1-2 days after your payment

-Pre order: Received your item(s) within 7 working days after your payment

-Postage fee: Semenanjung Malaysia-FREE POSTAGE
                     Sabah/Sarawak/Labuan-add RM5 for 1st item

-Accept 24 Hours online order

-First pay, first grab basis

-Reseller are most welcomed (Minimum only 5 pieces!)

Mari kita tengok apa lagi yang menarik dan cantik,cuci mata dengan gambar pulak.hehehehe


comel..


tribal top


peplum.. 
suka? hehehe


Ni pun.Comel


Ini lagi comel


waaa ceria sangat ni


Ada handbag jugak!


Cantik kan.


Untuk dapatkan semua ni,boleh ke 



INSTAGRAM : NIAWARDROBE

WHATSAPP : 018-2781690


Cepat,terjah !!

p/s: Sebarang pertanyaan,
boleh terus berhubung dengan pemilik blogshop ya.
saya hanya iklankan sahaja.









4 comments:

- zuriey - said...

peplum..hangat sekarang ni

abah khalisha said...

cantik-cantik

SURIA AMANDA said...

thanks Eka...pandai eka goda akak ngan blogshop ni...best...x sabar nak terjah..

www.raybanspec.com said...

Cantik dan menawan.. <3

Online Cheapest Shop: Malaysia Online Shop | Casio Watches | Ray Ban Sunglasses

Hartanah Lelong: Rumah Murah Selangor Dan KL Untuk Dilelong