31 December 2012

Body Mist Victoria Secret Yang Wangi

Ehem ehem.Harini saya rasa saya sangat wangi.. weeeeeeeeeeeeeeee~~

hahahahaha

perasan sungguh.

Oh tak,harini nak cerita pasal body mist daripada Victoria Secret 

Wangi sesangat hokeyh...

Tapi dalam bebanyak ni,eka sangat suka bau AMBER ROMANCE,yang belah kiri sekali tu.bau dia lembut,lembut sangat.ada bau vanilla sikit,kot. ehehehehe.

dan tak lupa jugak,walaupun ini body mist,tapi tahan lama okey bau wangi dia..

Yang biru tu,free gift,yang merah jambu @ fink fink tu PURE SEDUCTION



Harga sebotol ni,RM 15.00,tapi untuk lebih jimat,
korang boleh beli 3 botol  ke atas sekaligus dan FREE POSTAGE

kalau rasa nak sebotol dua,boleh la tanya kawan2 seopis ke,
bagi boipren ke,bagi tunang ke,hehehehe..
ala lelaki pun boleh pakai ni.
wangi je.. lagi pompuan suka.. hakhak


eka rasa,akak ni jual dengan harga yang paling berbaloi,sebab eka penah tengok
ada orang jual,harga dia RM 20.00 sebotol tau. tu belum masuk postage lagi.

Dan bagi yang berdekatan atau berada di PUTRAJAYA,
boleh amek BY HAND je ngan akak ni tau....


Jadi,bagi korang yang berminat nak beli,

cepat-cepatla PM akak ni.
akak ni sangat ramah okey.

hehehehe

best best


dan boleh 


dan dia ada banyak bau.nanti kalau nak beli,
boleh la tanya akak tu dulu,bau apa yang wangi.

Ini antaranya...


Romantic Wish


Blossoming Romance


Love Spell


ni Vanilla Lace



hehehehehehe,selamat berwangi





2 comments:

Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures said...

Baiknya adik buat review details gini. thanks ya adik :)

yang lain-lain, jom pakat2 datang jenguk akak kat link yang eka bagi.
again thanks dik :)

nedyNadia said...

bole visit my blog.. http://duniaperfume.blogspot.com utk VS yg lebih murah and byk lg perfume from dubai.. juga terdapat set2 perfume yg seswai dijadikan gift :)