03 December 2012

Istanbul,Aku Teringin Nak Pi


Malam tadi hosmet saya,iaitu Kak Ayu,bawak balik DVD Player.Siap bawak macam-macam citer lagi tu.Tapi sian kak ayu,tertinggal remote dvd pulak.Tunggu adik kak ayu pos.Tapi boleh lagi kita tengok.

Jadinya,malam tadi bukak panggung wayang kat umah,tengok cite 'Istanbul Aku Datang'.
Ramai kata best,tapi tak sempat pun nengok kat panggung.huhuhuhuhu

Bestnya cite tu.Ngan Lisa yang comel.Walaupun nampak berisi,tapi dia sangat comel.Rambut comel,baju comel.kasut comel,pendek cite la,semua comel.
kehkehkeh

Lepastu Beto tu pun,garang.Tapi dia ada style la.Suka tengok dorang dalam tu.

Lakonan Tomok oklah.not bad.hehehehe

Suka kelam kabut Lisa dalam tu.

Dan nak cakap,Istanbul sangat cantik oiiii ! Apartment yang Lisa ngan 'housemate' dia duduk tu,sangatlah cantik.Sangatlah lawa.Dengan langsir,dengan angin,Ohhhh memang memukau pandangan.Lepastu naik boat tu.Waaa best je tengok.

Photobucket



Photobucket


Photobucket


comel je diorang

Photobucket

Lisa oh Lisa
Walaupun berisi tapi tetap comel

eii comel gile dia

Photobucket

cute

Photobucket

beto,best!

GAMBAR SUME DARI BEAUTIFULNARA.COM


Sekarang,saya mengisytiharkan bahawasanya,saya teringin nak ke ISTANBUL,TURKEY ! 
hahahahaha..Nak duduk tepi tasik macam Lisa,sambil macam aiskrim tradisional dorang yang macam Lisa@ Dian makan tu..Teringin pulak rasa.

ceh,semua tempat aku teringin.Tapi,ada satu tempat yang memang eka impikan nak pegi sana.Sampai termimpi-mimpi.

Tempat itu ialah,Tanah Suci Mekah.Jika panjang umur,murah rezeki,itulah tempat yang eka rasa,eka nak sangat jejak kaki.Semoga Tuhan kabulkan Doa Eka.AMIN









2 comments:

MizzTina said...

akak pun bru tgk semalam..citer ni comel giler n siyes best.. tgk tmpt² kt sn mmg menambat hati btl..

Cikbintang said...

i like i love beto!!!
jom join GA..jemput cikeka join n rakan blogger yg laen ;)
http://laylaluckystars.blogspot.com/2012/12/giveaway-disember-2012-like.html