17 December 2012

Promosi Fellina Inchloss & Vitamin C RM 130.00!

Promosi promosi

hehehehe

kalau eka la,allergic beno telinge dengo promosi.. hahahahahaha

Harini eka nak bagitahu korang,kawan eka,ada jual macam-macam produk best untuk korang cuba.Lagi-lagi yang paling bestnyer,sekarang ni ada promosi weh.

Korang mesti tau pasal fellina inchloss yang boleh kempiskan perut,kempiskan tempat berlemak bagai tu.Haaaa sekarang ni ada promosi baik punya,Valid sampai 31 Disember 2012!!!!!!!!!!


ha best tak??

antara produk yang termasuk dalam pakej Promosi ni mestila 

Fellina Inchloss Lotion dengan Fellina Vitamin C 5000 MG



Harga biasa fellina Inchloss ni

RM 75.00


Vitamin C Fellina ni pulak

RM 85.00

Tapi sekarang ni,tak payah susah-susah nak bayar RM 160.00
untuk dua-dua barang ni

sekarang time promo cuma RM 130.00 sahaja okey
untuk dua barang


Eka memang tengah guna Fellina Inchloss tu,nak kempis punya pasal.ahahahahahaha.

Selain daripada Produk Fellina,ada jugak Produk Beautskin,

dan paling best produk dari catalyst la.Hehehehehe.VCO yang best tu.Sekarang dah restock balik VCO.. hehehehehehe

Jom cepat add kawan eka ni.Nanti masa nak beli,bagitahu la tahu dari blog eka tau..ahaks..








 0197755379








4 comments:

yaya ade said...

fb dia tdk boleh buka la.

Cik Eka said...

Yaya klik dekat nama aza catalyst.bukan dekat simbol fb tu.eka dah try.boleh

azzra said...

hye cik adik manis ..meh join kita pulak...hehehkenal kita tak...

azzra said...

hye ik ika..lawa blog...rasa cam nak gigit....nanti terjah blog akak pulak yerrr