26 December 2012

Tudung Halfmoon

Haritu masa keluar 'girls day out' dengan kakak dan sepupu tunang,kitorang sempatla nyinggah Jalan TAR.Kakak tunang nak cari baju..

gile lama baru nak update cik eka oi..tudung ni dah banyak kali pakai barulah hapdet.. muahahahahaha

Sambil lalu dekat kedai Muaz,nampak orang duk kerumun longgok tudung halfmoon..
Tengok rega Rm 24.80 selai.. Kombah punggah longgok tu,nampak dua helai yg menarik..
Mestila warne peberet khenn.
Amek hitam ngan hot pink.
Baju eka banyak pink.amek jela hotpink tu.yang hitam tu dengan apa pun padan.ngeee.warne selamat..hihi..
Walopon maniknyer takdela kelopak meriah bagai,tapi okey je.kain pun soft.kene pandai pilih la..
yela selalu nak beli on9,asyik sold out je.alang2 baik amek je.. Ni pun nyosal tak beli banyak..hehe..
Pehni nk ajak encit tunang bawak pergi sana la..hihihihi...kompom dia terkejut eka nak beli semua warna..hehehehe

Selamat malam uolss





4 comments:

intanfirdaus247 said...

lawa....:)

najihahfara said...

murah..beli on9 bayar postage lagi hehe

MizzTina said...

hehehe..sm lak kaler tudung kite kan

Ieka Luvika said...

eheh..ika pun ade beli kat muaz tu..siap pakai utk konvo ekekeke :P

Copyright © 2012 | Reserved to Belog Cik Eka | Design By Kay SBK