08 January 2013

Angkara Peplum

Sepanjang saya berbelog ni,tak pernah lah pulak dalam masa sebulan,total pageviews blog saya sebanyak 34K

yelah,belog cite personal macam ni,bukan selalu orang cari.hehehe.yang mana sudi nak membacanya je yang akan baca.Kekadang je ada tips,info.Tu pun yang pelik-pelik sikit je.Yang lain semua biasa.

tapi rasanya ini angkara PEPLUM

hehehe

memang IN sangat fesyen peplum sejak pertengahan tahun 2012 sampai sekarang.

peplum oh peplum






9 comments:

MizzTina said...

hehehe..okla tu..rezeki dik

diana said...

ramai pulak yang pakai peplum sekarang..jadi segan lak kalau pi mana2 tengok orang pakai fesyen yang sama..hehehh

ct kektus said...

peplum tengah in lagi kan.
rezeki le tuu. :)

Hanida Moss said...

i have never had a peplum hahaha :o

Cik Eka said...

@Hanida Moss

hahahahahaha
why?

Cik Eka said...

@ct kektus

ha ah orang kawen pun design peplum

Umie Artoqiemie said...

kene taip word peplum kat blog la lepas ni, traffic melonjak je haha.

Rahmad said...

rezeki cik eka...hehe.. bnyak gak tu sampai 34k sbulan..

Hayati said...

Peplum memang cantik...jom tengok sini PEPLUM murah2

www.dehotshop.blogspot.com