10 February 2013

Pulang Kursus

4 hari jadual penuh kursus.Sampai naik kurus dah rasa ni.
Tapi Alhamdulillah banyak sungguh ilmu yang Eka dapat sepanjang 4 hari kursus keagamaan ni,anjuran INTIM Perak.

Tentang keredhaan Allah SWT

Ada juga ilmu tentang kehidupan dan juga ilmu suami isteri

hahahaha

tu yang sangat best tu..

Yang hari Jumaat punya,mengenai Kerjaya dan Wanita,Isteri dan Ibu..
Bagus buat bakal isteri cam saya nie.. Hahahahaha

Ditambah dengan penceramah kursus yang hebat.Ustaz dan Ustazah yang sangat pandai menarik hati kami untuk mendengar sampai tak sedar jam berlalu begitu pantas.

Nanti senang eka kongsi dengan kawan-kawan semua yer.

4 hari jugak tak masuk opis.

Ada beberapa iklan masih pending eka tak publish lagi.Maaf ya Udez.Eka terlewat.InsyaAllah eka akan publish minggu depan untuk Udez.

p/s: Dua tiga hari ni seronok pulak rasa sebab Apple takde kelas.Hehehe.Tengah mood final exam.Minggu lepas pergi umah family tunang untuk kenduri,bantu-bantu kat sana.Si apple sorang je tak dapat balik.Sibuk ngan study exam makro dia tu.

Maknanya dua tiga minggu ni gembira sebab dia ada masa untuk saya.Hehehehehehehe.Tak sabar tunggu dia cuti Sem ni.Macam-macam nak plan.Dia dah janji..Hehehe

3 comments:

||Sis aLeaSaRa|| said...

wah bestnya nnt jgn lupa share ilmu tu utk kitorg smeua tw!happy weekend :)

ubi said...

mcm2 plan dia dah janji? mcm drama ada persoalan kat ending..

argh

ewan azhar said...

wah,, da na kawen ??? congrats22...
bez la dye da nk kawen kite xtaw bile maseh terikat ngn study..
Semoga berbahagia :)

**p/s : sekali tgok cik eka nim mcm ade iras2 tasha mashahar plak...korg ade pape relations kea ?**

Copyright © 2012 | Reserved to Belog Cik Eka | Design By Kay SBK