13 February 2013

VCOA Treenea

Selamat pagi ! Harini back to normal dah masuk kerja balik setelah bercuti sangat panjang.Takpe,pasal cuti tu nanti kite cite.Harini kita nak cerita pasal Minyak Kelapa Dara Anti Oksida @ VCOA Treenea.





Macam yang kita pernah baca,minyak kelapa dara ni kan banyak khasiat dia.Macam eka pun,dulu eka memang ada sembelit erkkk erkkkk,biasa la pemalas minum air.Kehkehkeh.Tapi bila eka minum je minyak kelapa dara,memang lancar la pembuangan tu.

Lagipun orang tua-tua dahulu pun menekankan kebaikan minyak kelapa ni kan.Nenek-nenek kita dulu buat sendiri minyak kelapa,lumur dekat kepala,dekat muka ke.Untuk kesihatan kan.Tapi ni dah ada cara senang.Siap dalam kapsul lagi.

Sama jugak macam VCOA ni,memang bagus untuk kesihatan kita.

Antara kebaikan dan khasiat minyak kelapa dara ni antaranya ialah:-

  • Membantu melancarkan sistem pencernaan
  • Meningkatkan sistem daya tubuh badan
  • Membantu mengurangkan berat badan
  • Mengurangkan kadar kolestrol dan darah tinggi serta risiko sakit jantung
  • Membekalkan nutrien penting dalam membantu pertumbuhan rambut yang sihat
  • Membantu merawat pelbagai masalah kulit
  • Menghalus dan menyeragmkan struktur kulit

dan macam-macam lagilah.Untuk melihat khasiatnya,boleh kelik sini


Untuk ke page klik di bawah ni


Untuk yang berminat boleh hubungi kawan eka, Nurul Huda @ Udez. Bagi yang berdekatan dengan Seberang Perai Tengah,ha lagi bagus.Sebab dia agent untuk kawasan Seberang Perai Tengah.

COD area Permatang Pauh,Perda,Bukit Mertajam,

Seberang Jaya.

Call/sms Huda 017-5049769


No comments: