11 March 2013

Gift From Mary Kay

Jap lagi lah cite pasal Rock Oo.. Hahahaha nak cite pasal Mary Kay dulu.

Tadi dapat parcel daripada abg TNT. Kemain beso lagi. Sapa punya. Sekali dia kata ni cik Atiqah punya. kahkahkah.

Yela aku punya la tu. Dah agak dah mesti sampai harini. Sebab minggu lepas pihak Mary Kay ada contact.
Maaf sangat pada pihak Mary Kay sebab saya tak dapat hadir ke
Event One Woman Can / Beauty Contest.
Lepas ni Cik Eka akan publish mengenai contest tu. Boleh menang ke Hong Kong tauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !! sapa tak nak kan. Meh tengok apa Mary Kay bagi.. Sayang Mary Kay tau!! TQ Mary Kay


 Hai Cik Atiqah. Ni barang Cik. 
Kelip-kelip mata kat abang TNT.. kihkihkih..
Kelip okay,bukan kenyit.


Buka - buka je,nahhhh.

Perfume sempena ulang tahun ke 50 Mary Kay - EDP Dance to Life. Wangi 
ada lipgloss,mascara,sheer dimensions powder,ada set timewise@trial miracle set.

Memang mascara dah habis. Memang sesuai sangatla datang tepat pada waktunyer. hehe


nanti kite try semua benda ni.
nanti kite cite pasal contest Mary Kay yerr..

tata





10 comments:

Cik Zety said...

wahhh, bestnyeee! macam mana nak dapat camni jugak :3

Ijah EmoTemo said...

wah! ini mmg best ni!! :D

combi said...

bestnyeeeeee

Sally Yatiey said...

Bestnyaaaaa ;D

Cik Eka said...

@Cik Zety hehehe best..

Cik Eka said...

@Ijah EmoTemo mmg best,lagi2 mekapppp

Cik Eka said...

@combi :D :D

Cik Eka said...

@Sally Yatiey hehehe patut try lepas nie.. hehehe

deno said...

wahhh!! bestnya!!! tahniah eka...! jeles tau.. hehe

Namee Roslan said...

ekaa!! eka dapat lipgloss ,namee dapat lipstick !! hehe :D best jugak product mary kay ni ! :D