12 June 2013

Bubur Nasi


Ini lah menu malam semalam,

Bubur nasi + ikan bilis goreng + bawang + bawang putih + cili burung

Bubur nasi tu campak beras ngan garam je,
masa nak makan taruk kicap.

Alhamdulillah, memang sedap, tapi sakit masa nak makan.

Serius, sakit. Sangat.

Mulut boleh nganga dalam 2 cm je gitu. Memang sekso kato orang.
Huarghhhhhhhhhhhhhhhhhhh sakitnya.

Nak pegi klinik ke tak ni. Hmmmmmmm


Tumbuh gigi bongsu + ulser punya cerita.
Sakit itu penghapus dosa - dosa kecil







12 comments:

shaFazie said...

smelah dgn kita...ulser ..
eka bykn minum air suam

me.liyana said...

haha..sama la menu kite..bubur..tumbuh gigi berjemaah..ekeke..smoga cepatlah si bongsu tu completely keluar..sob

Cik Eka said...

@shaFazie minum air pun sakit. guna straw. huwaa bestnyer

Cik Eka said...

@me.liyana hahahaha sama kan. Sedap jugakla walaupun xde slera.

BeLLa de ViE said...

Huhuhu...kesian awak, saya dah penah rasa dah mcm mana sakit nak tumbuh gigi ni pastu dengan ulser yang ade kat tepi pipi.. nak makan memang seksa sangat. Sampaikan nak buka mulut pun air mata beduyun-duyun keluar..sakit sangat. Sabar ye wak..

Shawn Razaleigh said...

sbnaqnya ni simple, tapi still my fav. aaaa. terlior....



cepat baik naa ;)

Cik Ezy said...

ilang nikmat mkn jap mase saket..
huhu..
xsuke ulser..

Cik Puan Fadli said...

sian dio...omak dah raso cano deritonyo sakit gigi nie...tu baru tumboh gg bongsu...omak dolu sampai domam...pehtu gg blubang, kono cabot...yg tu laie porit!!...siap operate gitew...skang, tiada laie skt gg..mekaseh dokter gg yg kacak itew..kekeke...take care bebeh..

Umie Artoqiemie said...

kalo time x sakit bende ni memang sedap gak.. ade ubat x cik eka? makanla ubatt..


terlioq dengan nasik buboq haha

merahitujambu said...

simple tp sedap...

cik hani said...

Mng satu pakej kot sakit tu..i dulu pun sama.gusi bengkak+pipi bgkak+ulser.
Mkn tak lalu.airmata tepi kelopak mata je thn sakit

deno said...

lama tak mkn bubur.... tetiba teringin