24 June 2013

Promosi Cadar Raya Murah Murah!

Belum raya, tapi cadar raya dah keluar. Hihihihi. 

Mari-mari sapa nak bertukar ke cadar baru, 100 % cotton yer makcik-makcik, kakak-kakak sekalian. 

Paling best cadar ni tak berbulu. Kadang-kadang kalau beli cadar, selalu dah basuh berbulu kan. Tak selesa kan. Ni tak, cadar best tau. Dan warna pun tak luntur.

Yang penting tidor sejuk je rasa. Hehe

Warna cadar-cadar pulak, semua warna adalah cantik, menarik dan ceria. Kalau Cik Eka, haruslah memilih yang warna PINK. Hahahahahahahaha. Cenggini. 


Cantik kan. Ni Code dia

CHD28


CHD29


CHD37


CHD30


ha camne, cantik-cantik kan? tapi takdelah warna pink jambu je ada. Banyak lagi warna lain.
Kalau tak nak buat cadar raya, cadar tak raya pon boleh.

Boleh buat cadar pakai hari-hari.
Sedap sikit mata memandang tukar-tukar cadar kan. Hihihihihi.



CHD32


CHD33


CHD20

Dan banyak lagi sebenarnya.
Belian secara borong juga diterima


Untuk pengetahuan semua, semua cadar ini, setiap satu harganya adalah 
RM 200.00 sahaja !

murah kan? 

Set cadar ini mengandungi

2 SARUNG BANTAL

1 BEDSPREAD (250CM X230CM)

kualiti pun tinggi.
Kalau nak diskaun, cuba try mintak. Hikhikhik
Cakap je pembaca blog Cik Eka.

Untuk sebarang pertanyaan, boleh hubungi kawan saya ini.

0134647467 - AMIR

nak PM kat FB pon boleh

Klik sini


atau

0195711985 - ANAS


Cepat, dapatkan sebelum kehabisan yer.
Boleh la memeriahkan bilik dengan warna-warna ceria.
tidor pun best je. Hahahahaha


Selamat berpuasa dan selamat hari raya.
eh?? hahaha









3 comments:

Umie Artoqiemie said...

lawa :D beli2.

Cik Eka said...

@Umie Artoqiemie beli2. rekemen dekat mak. hehehehe

PinKy MoMMa said...

amboi kak bedah jual cadar pulak nak raya ni yer hehehe