16 July 2013

Adreena Shawl @ Terbaik Dari Ladang

Harini kita nak review shawl yang best untuk tatapan semua. 

Selalu kita tercari-cari butik online yang menjual tudung,shawl yang menepati citarasa kita kan. Selalunya bila kita tengok ada yang jual shawl jarang sangat, terlalu licin sampaikan kita sendiri rasa sangat tak selesa. 

Tak best kan kalau macam tu. Senget-senget tudung. Adoiii

Tapi sekarang eka dah jumpa butik online yang best dan sesuai untuk dikongsi dengan semua. 

Mungkin ada yang pernah dengar 

'Tudung Terbaik dari Ladang' @ TDL .


Sesuai lah dengan tagline TDL 

"Koleksi Tudung & Shawl Online Terkini"



Nama pun dah best kan. 

Butik TDL menjual pelbagai jenis shawl/tudung yang semuanya adalah sangat cantik dan menepati citarasa. Dengan pilihan warna yang menarik, memang tengok sekali, dah jatuh hati.

Harga juga sangat berpatutan dan sangat mampu milik.

Sempena kedatangan bulan Syawal ni, TDL mengeluarkan shawl yang cantik, iaitu Adreena Shawl. 

Adreena shawl ni berbentuk half moon. Yang menariknya, shawl ni dijahit double layer. Jadinya, tak jarang macam kebanyakan half moon yang dijual dipasaran sekarang ni. Material yang dugunakan adalah chiffon silk. 


Eka ambil warna nie,
Pale Pink + Grey brown


Ni warna tahun ni,
Purple + Aqua
Cantik kan


Baby blue + Baby pink ni pun cantik.
Baju kawen pun ala-ala camni. Hahaha


Black + green
pun cantik.

Pendek kata semua cantiklah. Rambang mata kan. Hehe

lagi pilihan, klik sini

Dan ini ada contoh pemakaian Adreena Shawl yang paling mudah




Eka pun dah cuba dah ni. Hehehehe. Jap ea.


Ni eka pakai macam dalam tutorial tu. Hehehe.
Nampak letih beno. Puasa kan. Hahahaha


Yang ni masa pegi office minggu lepas. 


Korang, dah beli tudung raya? cepat dapatkan sekarang, boleh match dengan baju raya. Hehehe. Selamat Hari Raya. Ehhh awalnya. Hehehehe


Nak order, meh sini. 


FB Terbaik dari ladang

'Tudung Terbaik dari Ladang' @ TDL .


Website Terbaik dari Ladang

Terbaikdariladang.com

Instagram Terbaik dari ladang

@tdlnetwork




Happy shopping uols.



*Sponsored post




9 comments:

Munnafendy said...

bape hengget nih? menarik...kalo ckp eka rekemen, dpt diskaun x? hahahaha

Irfa said...

mmg lawa tudung2nya
cik eka pun boleh jd model ;)

Cik Eka said...

@Munnafendy hahaha cantik kan. Tak pasti la plak mun. Cer try cakap. Hahaha. Ewahhh cam la populer sangat. hehe

Cik Eka said...

@Irfa kak irfa. Eka tak cantik macam model2 TDL ni. Jadi model tiruan je. hihihi. Jemput shopping kak. hehe

shaFazie said...

cantik2 kalernye..
comey cik eka:)

wahida said...

aku baru semlm skodeng shawl ni nok...mmg rambang mata aku dibuatnya...cantik2!!

aku carik kaler maroon mcm takde pun...huhu...

mohd aidil Rahim said...

Sy stokis di n9 utk shawl terbaik dari ladang ni.. bole wassap saya 0139232860 utk pembelian pukal.. atau berminat utk jd agent atau dropship

~::PermatA::~ said...

Teringin nk pakai..tp xpandai...

Zuraidah Jafar said...

Ada open utk dropship x?