25 July 2013

Charms Bracelet Yang Comel !

Selamat pagi semua. Esok Perak cuti, Nuzul Al Quran. Jadi, balik kampung lah! Ahahaha. Mood balik kampung je sekarang lagi-lagi nak raya ni. Mood raya tetiba memancar-mancar. Cam ni la duduk berjauhan. Ahahaha.

Harini kita nak cite satu online butik jual charms bracelet yang comel-comel gila. Suka sangat tau! Yang best, kita boleh create sendiri. Ikut suka kita. 

Disebabkan eka ni seorang pompuan yang tak berapa suka pakai barang kemas, jadinya selalu beli bracelet yang bukan emas. Untung la dak apple tu. Ahahaha. tapi kalu dibelikan, amik je kan. :p

Meh singgah butik Monsterbytess ni.

Serius comel. Macam biasa, kita boleh pilih charms yang kita suka, untuk diletakkan pada bracelet kita.




Menarik kan, colorful je semua.
Eka bagitahu cara-cara nak beli ya, 


1. Pilih jenis bracelet yang korang suka, macam ni, ada 3 jenis.


2. Langkah seterusnya kita boleh masukkan charms yang kita suka.
Tak kisah berapa korang nak masukkan.


Ini pulak antara charms yang boleh kita pilih.
Haihh cute sangat-sangat tau. 

Ikut tema yang kita suka. 
Nak charms love,key,butterfly,star,owl,crown semua ada.
Semua charms ni dari Jepun. 
Tulah Kawaii semuanya. Hihihi

3. Dah siap pilih tu, emelkan terus kepada owner Monsterbytess 
untuk buat langkah seterusnya.

monsterbytess@yahoo.com

respon sangat cepat tau, 
jadi takdelah tertunggu-tunggu.


Eka pun ada satu tau ! 



Cutie Bracelet

Macam ni! Tapi eka request nak charms love + butterfly
Comel.

Baru je sampai tadi. 

Kalau korang beli kat sini, penghantaran pun cepat tau.

Jap, eka tunjuk eka punya pulak.


Sampai-sampai je tengok, ehhh comel.Hehehe


Cute kan. Ada pulak warna fav. Warna tema kahwin kite lak tu. Hihi
Sukaaaa


Eheeee cantik tak ?
Terus pakai plak tu. Wakakakakakakakakaka comel kan?
Masuk lift, tekan sendiri.Hahaha macam  ayat kak ina dodoceng pulak.

Nampak kegugurl plak eka pakai ni kan.
Siap ada bunyi decing cing cing plak. Comel. Hehehe



Selain daripada bracelet, ada jual brooch comel ni.
owl yang colorful
Suka tak?
 kalau suka, cepat-cepat pegi blog Monster Bytess ni.
Boleh pakai raya. Hihihi

Happy shopping uols.

p/s : sesiapa yang nak bagi barang untuk direview, iklan etc, boleh emel eka di ekaseven@ymail.com






14 comments:

YnaRazali said...

bestnya cuti esok,,kolumpo tak cuti..sobs.eh btw,cantikla bracelet tuh..

Hanida Moss said...

eka belanja laa satu!!! :p

Cik Eka said...

@YnaRazali hehehehe a ah sok kami cuti. Wihuuuuuuuuuuuu...

comel kan yna? pe lagi, beli lah satu. hahaha

Cik Eka said...

@Hanida Moss ehhhh kene belanja ke? hahahaha.. kalau hanida umur bawah 12 taun, eka belanja. kakakakakaka... comel kan? beli lah satuuuuu

Tcca Anuar said...

wah, cantiknya braclet.. geram! yang paris statue tu comel sangat.. kak eka punya pun cantik jugak.. boleh rambang mata macam nie.. :)

Cik Eka said...

@Tcca Anuar hehehehe comel kan.
haaa kalau suka bleh la beli satu. cepat2. murah2 n cantik kan

JunAina said...

Kolumpo kerja...dok diam2 ahahaaa...

cha said...

bestnya cuti. jelesss

cantikla serius comel uhuhu

aizamia3 said...

pakai untuk raya pun comel gak.. ;)

Nory Zoulkefle said...

cantiknya yg colourfull tuu....

Lelaki said...

cantik2.

PinKy MoMMa said...

comel sbb ada butterfly huhu..leh feeling mariah carey ahaks

Thi Lan said...

looks so beautiful <3 your blog is very lovely and interesting. im glad if you visit my blog, too <3 keep in touch!

xx
beauthi.blogspot.com

||aLeaSaRa|| said...

wah bolehlah kak lea belikan untuk anak kembar yang girl tu.nak raya budak pun nak bergaya,gitu he3....