03 July 2013

Teal Pink Purple Theme

Haaaaa tadi duk menggoogle lah warna-warna yang sesuai. Dan ternampak lah warna ini. Teal, pink dan purple. Aih Pah Bedah ni, nak selit pink jugak nampaknya. Hewhewhew

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



Nice!


Cantik plak kad nie




Amboi candy buffet dia, cantik. 
Sweet jer.


Pengsan


Manik-manik kat baju, warna ini.
haishhhh cantik la pulak.
sweet sweet aje. 



Kasutttt
Kaki dah la jenis panjang dan kurus,
memang kena cari kasut sendiri laaaaaa nampaknya



Cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
Cake ni.



p/s : Rasa macam nak warna ni. Amacam, cantik? ehehehehe





29 comments:

PinKy MoMMa said...

akak suka smua warnaaaa tu..menarik tertarik..masa akak dulu maroon gold yg tengah in..skrg ni style terang2..ai loikeee

shaFazie said...

eka..kaler ini cantek..ambek ini hehe

merahitujambu said...

cantik la tema warna tu..serius

Tcca Anuar said...

haha cecomel je. Btw dress colour tu lawa lah~

Cik Eka said...

@PinKy MoMMa kan hahahaha cantik kan kaler ni. tergodaaa tertarikkkk

Cik Eka said...

@shaFazie hahahaha tula cam nak ambek je yang ni. Hahahahahah

Cik Eka said...

@merahitujambu cantik kan. Suka plak eka tengoknya. Sweet2 jer

Cik Eka said...

@Tcca Anuar kan, lawa plak warna dress ni.hihihihi

Byzura Mj (By) said...

memang cantik Teal tu!!! dulu tak banyak. skang banyak dah! MOOD jeles!eh kita tersalah buat komen. remove ya satu lagi tu hahaha

Sally Samsaiman said...

mcm yg sally sarankan dr tadi...teal mmg cantik! :D

Cik Eka said...

@Byzura Mj (By) hahahahaha jeles tak? wiwiwiwiwi. Google2 warna teal ni, pahal cantik plak warnanya, ni yang teruja ni. hahaha

Cik Eka said...

@Sally Samsaiman a ah la sally, teal mmg cantikla warna dia. hihihi

Aqilah Rashid said...

cantik sgt2..sesuai2..=)

ZieMarziah said...

wuii yang ni lagi cantik..siyes.cantik sesangat!

deno said...

wah cantik^^

Cik Eka said...

@Aqilah Rashid hehehehehe kan qil. cantik. suka plak aku tgok

Cik Eka said...

@ZieMarziah kan. hehehe.. rambang biji mata, tapi yg ni serius cantik

Cik Eka said...

@deno tq deno. cantik kan. hehehe

Umie Artoqiemie said...

Suke sangat...

Miss Jen Jen Izaicun said...

tahniah nak tawen jugak yer. lawa kaler tu

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

nice colors sayammm ai loikeeeee
OMG dress tu vogue giler
cake plak sgt sgt nak makan ngeeee

Cik Eka said...

@Umie Artoqiemie hehehe eka pun suka juga. hehehe

Cik Eka said...

@Miss Jen Jen Izaicun terima kasih. a ah. hehehe.

Cik Eka said...

@☆♥L@dy @yU♥☆ hehehehe dress tu kalernyer cantik kan..

kek tu, rasa nak pandang je takmo makan. hahahaah

Daddy Ziyyad said...

Amboi...pakai lah gown tu masa wedding....gojessssssss...:P

Amoi Farah said...

cantik color nie...

Che Rosliza Che Mat said...

cantik....

JunAina said...

turquoise, pink & purple memang gabungan yg hebat!

Cik Eka said...

@Daddy Ziyyad hahahaha gojes la sangat. pengsan. ahahahahaha