23 August 2013

Khemah Kahwin Selesai

Alhamdulillah. Khemah untuk tetamu + pengantin makan beradap dah selesai.
Eka booking dekat owner bisnes khemah ni pada bulan 6 haritu. Block tarikh eka.
Bagi bakal pengantin. Biasanya khemah ni kita bole request warna yang kita nak. Kemudian ada option nak khemah botak ke ataupun ada scallop. Khemah botak tu tak ada scallop tapi ada lah kipas sekali. Harga pun dalam RM 180 je rasanya. Kalau siap scallop dalam RM 250.00 ++.
Semalam owner khemah dan suami datang rumah. Untuk eka pilih design meja makan beradap pengantin,pilih warna scallop + warna lapik meja.Lapik meja eka amik warna gelap sebab memang mereka sedia warna gelap. Belasah jer ler. Hehe.
Dah setel. Pening gak memilih. Memacam kaler ade. Haha. Juling.
Disebabkan suka tema yang sweet2 gitu. Maka pilih pink purple. Ahakk pink jugakk dipilih.
Selesai satu hal.
Esok nak pegi butik pengantin plak. 
P/s : kad kahwin blum setel lagi niii..





4 comments:

Puan Ezy said...

rindu nk wat persiapan kawen mcm ni..
pas kawen msti rndu nk wat sume ni.. huhu

Lelaki said...

ala best ye

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Wah nice color..tak lama dah nk jadi milik orang.. =D

Nia Qaisara said...

wah! murah jugak sewa khemah tue..cik Eka duk area mn ye?