01 October 2013

GA Savon De Bali With Pinky Momma.Com

Setelah sekian lama tak update, pc kat opis dah ghosak dan sedang masuk 'spital'. Hua hua hua. Harini nak join GA. Sebab dah lama tak join GA. Hadiah dahla best. Rugi la plak tak masuk. Cam best je GA ni. Dapat satu hamper . Hahahaha. GA kali ini ditaja oleh Savon De Bali. Produknya semua natural tau. Takde chemical. So, boleh guna tanpa rasa takut.


Kite penah tengok iklan Savon De Bali ni kat Harian Metro. Masa tu ade gak rase nak try. Tapi tak tau la nak beli kat mana kan. Sekali nampak ni dalam Blog Pinky Momma. Apa lagi, laju-laju join. Hehehe Mana tau rezeki nak berumah tangga. Hekhekhek. AMIN.

Ni hadiah dia.


Best best 

Cara-cara nak masuk GA ni


1. Followers Blog Pinky Momma dot Com 
(dah follow sejak sekian lama, wiwitttt. Hehehe)

(Pun telah diLIKE. Hehehehe)

(dah LIKE juga, yayyy hehehe)

3. Tag 5 orang kawan untuk join dan memeriahkan Give away ni,
Eka nak tagg kengkawan eka ni:-



4. Lengkapkan slogan seperti di bawah:
"Saya ingin pengalaman berspa di rumah dengan Savon de Bali kerana..."
Saya ingin kulit saya sentiasa halus,mulus,wangi dan berseri.
Sebagai bakal pengantin yang bakal berkahwin pada Disember 2013 ini,saya amat menitikberatkan penjagaan diri untuk kelihatan cantik,segar dan menarik semasa hari persandingan nanti.

Apabila berkahwin juga, kita harus kelihatan cantik di depan suami.
Sesuai dengan produk Savon de Bali yang boleh dilakukan dirumah, ia mungkin boleh menjimatkan masa kerana sebagai wanita bekerjaya yang tidak punya banyak masa ke Spa. 

Antara produk Savon De Bali

Kopi Scrub. Ni mesti bau kopi wangi ni.
Sental ni mesti rasa halus je.
Kopi kan memang bagus untuk kulit



Charcoal Soap. 
Ni dengar cite best ni. Hehehehe


Ni sabun susu kambing.Dengan Bali red rice.
Ni cam sabun susu beras.
Untuk body.




Jom join cepat. 

p/s : Rasa cam malu baca slogan sendiri, tang perenggan kedua.Hahahahahahahaha :p









8 comments:

pinky momma said...

hahahaha cantik di depan suami..kerlazzz uolss ;)

okeh okeh tersenyum en piji baca..all da best eka..

Cik Eka said...

@pinky momma hahahahaha okey malu baca. hahahhahaaha

tq sis

adrianna syaz said...

Slmt bersegmn diana :)

Cik Eka said...

Tq. Tp saya eka.bukan Diana.hehe

PinKy MoMMa said...

eh naper diana? eka tukar nama ke? hahaha guling guling..hadoii

MizzTina said...

eh..eh..akk ke tu.. bru pasan.. nk join gak la..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Wah menarik hadiah..sesuai la eka kan nak kawin.. mana tau ada rezeki menang.. Gud luck k.. =D

engpi_tsu19 said...

Good Luck sis! mana tahu murah rezeki...hehehe....aminnnn =)

saya penyinggah baru..hehe..nice blog!!


http://penselpoyo.blogspot.jp/