18 November 2013

BE yang banyak. TQ Nuffnang

Hai semua, selamat pagi. Lagi 24 hari je sebelum melangsungkan perkahwinan bersama jejaka pilihan hati. Ecehcehceh ayat kemahen hahahaha. Kejap je kan masa berlalu. Tapi eka jarang kira hari-hari. Kira smeinggu sekali je baru rasa cepat hehehe. Orang yang kira hari-hari takde ke rasa cam lambat? hehe

Sebenarnya dah lama nak cerita pasal Buffered earning @ be / pendapatan terumpuk.

Banyak gak yang eka dapat. Ada satu BE dari RHB yang paling banyak, dan paling lama. Yang tu sume dah dicreditkan pada akaun. Yang baru eka dapat chipsmore. 

Ni ingat nak cash out ni. Tapi ingat nak bagi banyak sikit.

Walaupun eka bukan retis blogger nuffnang. Tak selalu pegi event pun. Tak dijemput pun. Hahahahah. Blogger picisan. Ade sekali je kot pegi. Tu event DIGI. Best gak. Tapi eka suka gak la tengok iklan nuffnang ni. Semua iklan dia latest, menarik.



Semoga lepas ni lagi banyaklah BE, walaupun eka jarang update.
Hehehehe. TQ Nuffnang dan pihak2 yang mengiklan

Sibuk skit. Nanti 9/12/2013 eka dah start cuti dah yippiee. Rasanya cuti kawen dalam 4 minggu. Hahahaha. Lama tak? Tapi tak taula lagi camne, sebab dak apple cam kena keje,kalau dia keje, eka duk umah jela nampaknya. 

p/s : Bilanye nak plan pegi honeymoon? Main redahh jela nanti. Hahaha.



7 comments:

Safarina Shaari said...

lamanya cik eka cuti kawin....:)

shaFazie said...

4minggu syokkk tue..azie 2minggu harinie dh start keje....

Nurulhuda Abdul Latip said...

Wow bestnyaaa...tahniah laa

Azie Azra said...

rezeki orang nak kawen tu. lps kawen moga bertambah rezekinya. rezeki baby. hehehehe

Nastyna said...

owh very soon la ur majlis ni yer dear, all the best k. Tu banyak jugak rejeki nuffnang kasi yer, boleh la topup untuk honeymoon :)

Nastyna said...

owh very soon la ur majlis ni yer dear, all the best k. Tu banyak jugak rejeki nuffnang kasi yer, boleh la topup untuk honeymoon :)

Izzati Amira said...

waaa... jelesnyaaa... hehe