15 November 2013

Bunting kahwin yang ...................

Pagi ni sebenarnya rasa macam tak nak marah-marah, nak rileks je.

Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Panjang tak tapi kite?

Macam panjang jewww. Macam marah jewww.

Yes, memang saya marah sangat pagi ni. Marah sesangat. Tapi saya boleh control la marah ni. Ingat tuhan memang boleh control marah ni.

Citenyer camni. Eka tempah kad kahwin. Dari satu syarikat ni lah. Tengok cam okey je. Lagipun kad jer pun. Bukan ape sangat. Eka nak yang simple je. Okey kad dah siap, bayar pun dah. Buat banyak gak. 1500 keping atas permintaan dak apple. 

Setel cite kad.

Masa eka order kad tu, dia kata, nanti kita bagi awak free bunting dua unit sebab awak dah order banyak kad. Saiz dia brape kaki eka tak ingat. tapi kecik jugaklah. Eka pun kata, okeylah. Dah nak bagi kan.

Eka pun bagilah gambar kami. Dalam hati tanggapan mesti cantik. 

Hari Isnin eka call, dia kata bunting dah siap. nanti boleh la amek. Katanya. Lepastu tadi mintak opismet ambikkan. 

Pastu, bukak-bukak je, adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Buruk gila.

BURUK GILA

BUUUUUURUKKKK GILA

Gambar pecah-pecah, tak jelas punnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. 
Pastu font selamat pengantin baru dia, kaler kuning. Font pulak jenis yang meleweh buruk gila. Buruk gila lah pendek kata.

Eka sms dia tadi, kata, kenapa gambar langsung tak jelas, pecah2. Owner kedai balas, senang je.

Gambarnya tak betul2 sharp bila dibesarkan akan pecah2 

ttp banting dipasang dan dilihat dari jauh nampak ok..

cuba lihat banting lain pun sama. Krn banting di lihat dari jauh..


Huhuhuhu memang la benda free, tapi kalau free pun, kenapa tak bagi elok2 aje. kan senang. Kalau tak nak bagi free pun tak pe. Eka boleh pegi tempah kedai lain. Ni dah jadi satu keje nak pi buat bunting lain plak. Hadoiii sabo jelah hati.

Bila nak kawen ni, macam-macam hal plak ha. Tapi takpela, eka positifkan hati. Eka anggap ni bukan rezeki eka. Eka pun malas nak bertekak ke memalukan kedai tu ke apa. Takpe. Biarlah dia buat camni. Berkat ke tidokkkk meniaga camni? 

Semoga perniagaan dia berjaya lah hendaknya nanti.

p/s: Sapa nak designkan bunting untuk saya? Please. Huhuhuhuhu. Nak pegi tempah lain lah.



10 comments:

najihahfara said...

kenapa x komplen direct je kak

HanNis SaNia said...

eh kita bc td igt kan bunting pelamin tu mngandung ms bersanding hihi ...

Nastyna said...

Oh I paling tak suka orang bagi harapan palsu, baik tak payah kalau takat main campak jer lagu tu kan. Dah satu hal pulak u nak kena fikir untuk tempah lain sekarang ni. Kalau awal2 dah ada dalam planning senang. Tu la orang panggil kerja tangkap muat, kan. Sabar la Cik Eka.

nanakimie said...

sabar ye eka....kalau betul pun gambar tu tak sharp,kenapa dia tak contact eka kan,try gambar lain ke..huhu....

Gieyana said...

Igtkn bunting tu apa..ekekeke

J.Syazwana said...

upload la bunting tu nak tengokkk. huhu

Amanda Suria said...

dugaan nak kawin macam tu la..sempat x if nak buat lain?

Dhia Dirham said...

ish ish tak patut...

Dania Insyirah said...

boleh tak ajar macam mane nak buat benda kat blog cik eka nihhh teringin pulak sebab cantik

Cik Puan Fadli said...

sms je???...next time kol trus..hasut nie, hasut..hehehe..