18 November 2013

Lagi Persiapan.

Okey, kita masih lagi bercerita tentang persiapan perkahwinan. Rupanya banyak gila benda-benda kecik yang kita kena buat. 

Minggu lepas eka balik umah mak, eka siapkan buat bubble talk. 


Siap dah. hehehe pasni korang datang, boleh la nak geletik-geletik bergambo
ngan props2 ni bagai.Terutamanya sepupu2 pompuan i yang baru nak up tu hahaha.
Kompem pakai bende ni sume kalu bergambar nanti.
tak caye tengoklah eka update nanti hahahaha.


Pastu siapkan lagi goodies bag. Guna brown paper, doily paper, sticker, riben
Simple kan. Hehehe.

Eka ade pembantu. Siap tak berbaju menolong bukakkan sticker
Yang sorang lagi tukang tampal,
eka plak tukang gam riben.

tara


<




<




<




<




<




<




<




<




<


hahahahaha kegigihan dua orang sepupu kecik saya.
Sonok gak ade yang tolong, diorang nampak enjoy je tolong.

Siap tanye, lame lagi tak nak kenduri, kami tak sabo nak tolong,
gitulah kate yang tak berbaju tu, Nabil namanya.


Skang ni eka tengah nak buat button badge, Ingat nak DIY jer.
Guna ribbon dan kertas. Nanti eka tunjukkan tau. 
Jadi ke tidok entahhh hahahaha

Kalau tak post tu, tak jadi letew. Hahah




14 comments:

Cik Puan Fadli said...

sakan kemain preparation dia...mak dolu² kawen sempoi jaaaa...suma adik² yg setelkan...maklom laa, dok jauh..tu citer 12 thn lampau..hehehehe..

ir yien 9897 said...

lps k.eka khawin..
buble talk tu leh pas kat yien pula..hehehe :)

YnaRazali said...

wahhh bestnya Eka pandai buat sendiri. Pasni ajarin yNa ye.hehe:)

MizzTina said...

pening x dgn persiapan.. kekeke..

miranadia said...

wah, semua buat sendiri. apa2 pon selamat yer.

Daddy Ziyyad said...

ada tak props ala ala Captain Jack Sparrow? :P

merahitujambu said...

tgok awk buat persiapan rasa seronok pulak..teringat sy dulu..bunga tgn awak dh siap..tgu nk pos aja dear

Cikda said...

amboi..seksi aka seksanya assistant ko eka.. hahaha.. dah beso nanti kalau jadi VVIP abis lah dia.. hahahha aksi terlampau gitu.. akekekke...

Izzati Amira said...

selamat menuju ke gerbang perkahwinan ye kak (:

Mek Onie said...

ekaaa,semoga dipermudahkan tau :)

adrianna syaz said...

Bgusla ramai pembntu ni.hehe

Sya Mimie said...

kita ingat haritu nak buat jgk bnda2 ni..tapi nak kawen mood sngt la tenang smpai xde perasaan pape, terus tak buat bnda alah ni..hehe

cyifa said...

as salam akak, akak buat cane bubble talk tu ? guna software apa ? kita nak buatkan utk wedding apa kita akan datang ney

cyifa said...

as salam. akak guna software apa ek nak buat bubble talk tu ??