08 November 2013

Love You Mr Arrogant Dah Habis

Semalam, dah habis dah cite Love you mr arrogant. #LYMA tu.  Berakhir dah. Happy ending. Riso gak Zara ke Irham ke kene tembak. Sadis. Hahahaha. Nasib si psiko tu kene tembak. 

Cam tak best jeww dah habis. Petang-petang dah takde cite tu. Cite yang berganti tu ape ke tah tajuknya, macam tak menarik hati plak. Hati eka lah, hati engkorang tak tahu la plak kan. Hahaha. Macam cite-cite sebelum ni, eka bukan tengok sangat lagi-lagi kalau drama petang-petang tu. Yang eka penah ikut, cite setia hujung nyawa, pastu teduhan kasih tak tengok, pastu ada cite ape tah yang emma maembong berlakon tu, tu ade gak aa tengok sikit. Tujelah gamaknya.

Memang tak aa nak tengok. Balik opis, rehat-rehat pastu perut nak makan, misti nak masak ye dok? Sebagai bakal housewife hujung minggu je, mesti la kene rajin. Mesti. *muntah. Haha Lagipun dak apple tu, dia suka kalau makan kat rumah. Dia plak makan senang je. Asal pedas, berkuah, nasi banjir, makan. Itu jelah setakat ni yang eka belajar dan perhati. Kalu pegi kedai tomyam, asal order mesti ada sup daging, tomyam, telur dadar, kailan ikan masin. Hah tu misti. Eka pun terikut gak. Tapi kalau eka kat umah sewa, biasa masak simple je. Sambal telur ke, udang goreng kunyit ke, ayam goreng ke, sayur2 sikit. Ade poyok ke, ada sambal kicap ke, cicah ngan ikan goreng. Peh menanges makan. Hahaha.

Eh ape bab masak ni. Hahah.

Semalam tengah menanti nak tengok mr arrogant episod akhir tu, masuk wasap dak apple. 
Ayat dia, simple je.

' hensem tak?' 

amenda yang hensemnye tah,takde ape pun.

rupenye sebab gambo dia bagi tengah loading. 

Sekalikkkkkkkkkk, masuk gambo dak apple siap bersongkok (sebab nak buat N-Kad nanti) Gigih dia amek gambo, aku sekeping pun tak amek lagi. hahahah. 

Ayat dia tak menahan.


Macam mr arrogant katanya.

Nak gelak guling2. Hahahahahahahah.

tapi sekali tengok, takdela rupe mr arrogant pun.

Macam muka dia lah.  Dia ni memang suka melawak,
walaupun kekadang lawak dia kasar, tapi tak kisah pun,
sebab i pun kadang lawak kasar jugekkk. hahahaha

p/s : Dia nengok mr arrogant gak rupenye. Hahahahah. 






11 comments:

ima salsuzaima said...

eh eh eh..
macam sweet je macam sweet je..

Ailyl Rozanna said...

Tengok juga drama tu. Tapi separuh jalan je hehe

najihahfara said...

amboi sweet aje heheh

Nastyna said...

Sama la style akak ngan abang epal kamu tu kalau ke kedai tom yam, menu itu itu jer yang diorder hehe.

»£ã£á¯M¡§§♥ú« said...

tuh arr mcm xbest dah kan LYMA dah abeh...sob3
next drama PLAYBOY ITU SUAMI AKU?! plak...kalo ikut novel citernyer mmg best. tp, dah ke drama xtaw ler plak best x mcm LYMA kannn...pelakon pown xkenal...pelakon baru jgk rsnyer..huk2

cik hani said...

cik hani sempat tengok episod last..sebelum tu 2 hari tak sempat tengok sbb kerja blk lambat

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

kenapa separuh jer gambar dia. hehehe...akak tak layan pun citer nie eka.. huhuhu

Akma Khaieri said...

sweetnyer kak...kawin t jangan luper jemput kite yer...hehe

Akma Khaieri said...

sweetnyer kak...kawin t jangan luper jemput kite yer...hehe

Jen Jen Izaicun said...

sweetnyer kamu

JunAina said...

Akak tak pernah sempat tengok asal sampai rumah je dah habis citer.