13 November 2013

Review Savon De Bali

Haritu menang GA dari blog Pinky Momma dan Savon De Bali. TQ 

Alhamdulillah. Makin sonok plak join GA bila dah menang hehehehe. 

Masa abang poslaju bawak kotak besar ada gambo wau kat opis, dia terus kata, ni awak punya. Eka pun cam pepelik. Eh, rasa macam takde beli barang. Pastu dia kata, kosmetik ni. Eh kosmetik. Bila aku beli ni. Hahahaha. Rupanya lupa ada bagi alamat kat owner Savon De Bali masa kak pinky umum pemenang GA.

Pastu eksaited nak bukok, yelah sebab tak tahu sapa yang bagi. Hahaha. Boleh cenggitu yer.

Bukak-bukak je, taraaaaa.. OOoo Savon de bali punya.  Eksaited tengoknya heheh.


Seraga sabun-sabunan dan scrub.
Balik umah baru bukak sume ni.


Ini yang eka dapat. 
Ada 5 item.


Scrub cofffee
Charchoal soap
Honey soap
Coffee soap
Rice soap

Yang sabun semua eka tak try lagi. Tapi scrub dia eka try dah


Coffee Scrub : RM 39.80

Nih dia scrub coffee yang memang best!
Mula-mula eka pakai, bau dia mak oi, wangi gila.
Bau kopi susu. Macam bau coffee milk dutch lady.

Feeling macam mandi kopi susu.
Eka sental, tenyeh lah semua. Memang best.
Tapi yang syoknya, baru pertama kali pakai, lepas mandi tu rasa cam bersih gila

Sebelum ni ade gak pakai scrub. Macam2 jenis, tapi rasa dia 
tak sama yang camni. Bau kopi dia sangat wangi. 
Satu bilik bau kopi. Pergh.. 
Lepas tu kulit rasa macam licin je. Tak de rasa berminyak
walopon ada minyak zaitun dalam ramuan scrub ni.

Bagi sesapa yang berminat nak dapatkan produk sabun2 ni
dan scrub yang best ni. Boleh lah ke facebook :


Ada contest tau, boleh menang RM 1000.00 


Boleh lah join ni. Hehehe.
RM 1k kot. Banyak tuuuuuu..






8 comments:

PinKy MoMMa said...

ekaaaa bakul eka cantik hahahaha..tu yg akak nampak dulu..tahniah dik..rezeki pengantin ;)

nnt klu ada GA..support akak lg yer..muahmuah

Cik Puan Fadli said...

seminggu sblom majlis g mandi susu naaa...kekekeke...

Puan Ezy said...

elok sgt la ni utk bakal pengntin..
hehe..
tahniah2!

Nur A.Z said...

wah..menang hadiah GA.. tahniah..

merahitujambu said...

wah pengantin dpt rezeki ya..alhamdulilah

Amanda Suria said...

after this kena pi spa jugak la...tp make sure jgn terlampau stress or terlampau sgt tenyeh muka ye..takut lain plak jadinya...jerawat naik banyak nanti

Intan Salim said...

Thank Eka for review our priduct.. Jangan pula tau pakai-pakai and nanti if ader perubahan jgn lupa send and link pada belleza moda (authorized stokis for savon de bali )

shaFazie said...

rezeki....lg2 nak kawin tak lama lagi hehee