16 December 2013

Cik Eka dah kahwin!

Assalamualaikum semua.. Alhamdulillah dah selesai majlis perkahwinan eka ngan dak apple. Tak sangka dah kawen wiwiwi. Walopon banyak dugaan yang datang. Orang ayam golek tersalah alamat, Goodies habis langsung dalam pukul 1.00 tengahari. Tapi alhamdulillah berjaya diatasi. Terima kasih buat keluarga kedua2 belah pihak,kawan2,boss n opismet yang sudi hadir dari jauh dan dekat. Blogger yg datang, kak fad. Tq so much. Walaupun banyak kekurangan. Maaf ye semua. Terharu gila kawan dr jauh datang malam lepas nikah sebab nak anta adiah,dengan kawan2 yang ramai.

Yang tak bestnya,lepas je majlis sanding,eka demam. Demam panas lak tu. Semalam pegi klinik doc kata suhu naik tinggi. Yang dak apple plak demam campak,mak mertua plak demam sampai duduk kat emergency hospital Slim masa hari sanding kami. 

Memang musim demam gaknye.

Ni eka tengah berehat je kat umah. Periuk belanga tak sempat sental lagi huahuahuahua.

Agak2 pasni nak tuko nama belog tak?

Belog Puan Eka ? Haha

Eka letak satu gambar

Photographer by Amin (ADM photographer)



Outdoor dekat tasik balun je,sebab kami berdua dah tak larat nak jalan jauh sebab demam huaaaaaaaaa sodehhhhh





24 comments:

Nur Inani said...

ciannye pengantin baru demam . get well soon :)

Sally Samsaiman said...

Alahai...nasib badan..moga cepat sembuh...even demam masih nmpk seri pengantin... :)

P/S : selamat pengantin baru puan eka..hehe :-D

Siti Hajar said...

Tahniah Cik Eka. Semoga bahagia hingga ke syurga tau3 ^_^

sYiRa LoKMaN said...

tahniahh... :) jga dri

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Tahniah Puan Eka.. hehehe.. mmg berseri2 btl.. tahniah k.. ;)

nanakimie said...

alhamdulillah...tahniah Puan Ika & Encik Hafizi:) semoga bahagia hingga akhir hayat,insyaAllah..& moga cepat sembuh dua2 pengantin baru:)

nak tengok gambar banyak2 lagi!hihi

Mimy Hamid said...

tahniah eka n husband...selamat pengantin baru....

Jen Jen Areff said...

tahniah puan eka & suami.

Nur janaa said...

tahniah kak.. semoga cepat sembuh.. :)

YnaRazali said...

cantekkkk!tahniah Eka...semoga bahagia ke akhir hayat...

Puan Ezy said...

slmt pengntin baru puan eka..
xleh pgl cik dh.. hikhik..
smge cpt sembuh ye!

shaFazie said...

Tahniah & Selamat Pengantin Baru
Eka & Husband....

moga cpt sembuh yerk eka....bnyakkan rest nie sbb letih tue2...

Cik Puan Rara said...

tahniah eka syg~

ucupiza said...

tahniah sis eka,semoga cepat sembuh

ZieMarziah said...

tahniah dah jadi bini orang hehehe
eka ni orang slim ke?

Fieda Redzuan said...

Tahniah eka!! Cepat upload gambar banyak2.. hehe

Namee Roslan said...

tahniah eka !! finally ! lamakita kenal..dr dua2 bujang smpai lah dua2 dah kahwin. mehehhe. tahniah eka !!

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

merahitujambu said...

tahniah dear

Amanda Suria said...

Tahniah Eka..

eyda said...

cantek..sgt suke..

eyda said...

cantek sgt..

mama leen said...

cantik cantik

intanfirdaus247 said...

cantik!!!

Copyright © 2012 | Reserved to Belog Cik Eka | Design By Kay SBK