06 December 2013

Seminggu Lagi

Assalamualaikum. Salam jumaat. Akhirnya, tinggal lagi 7 hari sebelum majlis eka bermula. Debaran makin kuat terasa. Hehehe. tanye kat dak apple, dak apple kata macam biasa je sebab belum salam ayah sebab ayah yang nikahkan, cuma debar jumpa tok kadi. Hahaha.. Oooo.. Macam biasa ye. Kite tengok nanti. Biasa ke tak biasa bila da ada kat depan tok kadi. 

Eka dah buat bunting baru. Tapi dekat orang lain lah. Ni yang design bunting adik eka kawen tahun lepas. Order guna emel je. Tapi cantik2 dia buat.

Elok je tak de plak pecah2 macam yang haritu tuuuu


Simple tapi cantik.
Siap 3 design dia bagi. 

Eka last keje harini. Hehe best plak rasa. Pasni siap-siap nak balik umah mak ayah. Minggu depan la lagi sibok. Butik nak datang pasang pelamin, khemah bagai. Nak baking muffin sikit. Berinai. Dan macam-macam lagi. Ni pun mata asyik nak jeling2 je jam. Baru 4.20 pm. Ohhh cepatlah masa berlalu. Hahaha

Dikesempatan ini, eka nak semua pembaca belog cik eka, mendoakan semoga majlis perkahwinan eka berjalan lancar nanti. Debaran pun makin kuat. Meja kat opis pun eka dah clearkan, dah kemas elok2 sebab dah nak mula cuti.Pastu minggu depan ada audit 5s. Tu yang eka siapkan awal2 kemas apa yang patut. Buang yang menyemak sume tu. 

Lepas majlis, eka akan review. 

Ada yang tanya, bulan madu kat mana. Sebenonyer honeymoon tak tau kat mana nak pegi. Sebab yang tu eka bagi kat dak apple yang pilihkan. Ikut je kemana dia nak bawak, hehehehehehehe. 


Eka nak siapkan apa yang patut, nanti rajin eka update lagi. Tapi lepas kahwen kot. :p 
Ni pun menaip cam ape je. Takde idea. Heheheheh...

p/s : Office eka menang tempat ketiga Konvensyen KIK Peringkat Kebangsaan yang berlangsung kat Borneo Convention Centre, Kuching hari Rabu haritu. Geng KIK banyak bawak ole2. Makan kuih lapis je harini. Eka dapat terubuk masin ngan pashmina lagi. Hihihih i loike.





17 comments:

Era said...

Congrats dear. Semoga berkekalan ye. :)

Mimy Hamid said...

Eka semoga selamat semuanya...jangan stress ...jaga kesihatan...jangan penat penat sebelum majlis..doa semua nya baik...selamat bergelar puan

Lynda Che Lah said...

semoga segalanya lancar..ada jodoh akak datang..akak plak nebes..hihi

YnaRazali said...

selamat pengantin baru Eka!

Nastyna said...

seminggu jer lagi.. kejap jer tu dear, pejam celik pastu celikkkk jer nak siapkan semua hahaha. Moga majlis berjalan lancar, Insya Allah. Have fun ;)

hanani fiee said...

tahniah kak eka .mesti excited and nerves kan.hehe

Fieda Redzuan said...

Eka tahniah!! Semoga semuanya berjalan lancar. aminn :)

adrianna syaz said...

Cantik ok bunting tu eka..nk cmni jgk.. ^_^

S. Faezah said...

semoga selamat semuanya eka..aminn

Eimma Esmail said...

waaa..da nak kawen :) Tahniah! Moga segalanya berjalan dengan lancar.

MizzTina said...

♫menghitung hari..detik demi detik..♫.. ececeh..

Jen Jen Izaicun said...

nak tawen dah eka... tahniah2. selamat pengantin baru.

merahitujambu said...

moga di permudahkan ya dear..jg dri tau

intanfirdaus247 said...

ekaaaaa...congrats dalink...semoga majlis berjalan lancar tau! tq sudi jemput kak intan juga..sorry x reply emel..busy benor..tq for the maps!wish u Selamat Pengantin baru!!

shaFazie said...

semoga segalanya berjalan lancar..dupdupdap...
selamat pengantin baru cik eka...

nanakimie said...

selamat pengantin baru ika:)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Tahniah eka.. dh selamat semuanya kan semalam.. Selamat Pengantin Baru.. semoga bahagia disamping yg tersayang.. ;)