23 May 2014

Happy Birthday To Me

Semalam, 22 Mei 2014, naik lagi setahun usiaku. Tak sangka la dah nak masuk 26 hehehehe. Ingatkan baru umur 20. Hahahaha. Perasan mudo lak ai. 

Terima kasih buat suami, keluarga, kawan-kawan yang wish. Nak tergelaknya suami lah. Dia punya excited, pukul 11.55 dia dah wish guna whatsapps. Kite kate awal lagi, dia cakap ala lagi 5 minit. Hahaha. Lepastu pukul 12.00 tepat dia post plak kat FB, agaknya dia memang dah siap taip, bila start pukul 12 terus dia post. Nak jadi yang pertama katanya. Dah siap post, nak tido. Mata pun layu katanya. Hahahaha. 

Semalam eka seharian kat Ipoh, petang baru sampai rumah. Masa lunch dekat aeon station 18 kat Ipoh, opismet eka, Kak Aida dan Kak Ji belikan slice kek kat Bakers cottage. Terharu plak hehehehe. Yelah, semua yang tersayang jauh nak celebret. Tapi ada kawan-kawan yang masih ingat. 

Lilin tak nyala sebab takde lighter. Lagipun nak buat hiasan je. Bukan sempena 30 tau hahahaha.

Alhamdulillah di umur ini, aku ada kerjaya,suami yang penyayang dan juga keluarga yang menjadi penguat semangat serta rakan-rakan yang sedia membantu apabila memerlukan. Syukur ya Allah. Cuma target aku, nak rasa jadi seorang ibu.  Hihihihi ayatnya kemaen.






Hehehehe nampak bambam lah.
Orang kurus kalau naik badan, mesti tang peha n pipi.
Tapi memang betul, mengalaminya sekarang.

Tahun ni nak cake baskin robbin la rasenye.
Teringin pulak. Encik somi, taknak ke belikan untuk isteri awak nie.
Haha


tu nak yg pink tu hikhik


Tapi yang ini pon bolehhhhhhhhhhhh hahahahaha

p/s : Tahun ni ade ke yang nak bagi adiah yer? hahahahahaha menanti hadiah ni. 

10 comments:

Fieda Redzuan said...

Happy birthday Eka! oklah kita sebaya :p

NS said...

happy birthday cik eka... alala... takpe, kalau dah namanya rezeki, dekat ke, jauh ke, insyaAllah ada kan... :)

sYaFiNaS said...

hepi besday eka...semoga panjang umur n murah rezeki...n semoga cepat-cepat dpt baby...amin....

Ayu sukatiakula said...

happy bday eka..

Khairul Bariah said...

happy birthday eka...eka nk tukar mana?

Cik Umie Artoqiemie said...

selamat hari jadi!!!!!!
moga tercapai apa yang dihajati.
sedapnye kek.

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Otanjoubi omedetou uols
Awwww so young yo❗️
Cake BR mmg sedap tp kt sini pilih sbb ader yg boh geletin mmg x leh mkn la..
Ouchhh uols punya prob mcm ai lemak naik Kat moka dulu uwaaa...
Ai avoid desert n cake...Kira less sugar la...menjadi kt ai taw😁

syira yaya said...

Happy birthday!!
Semoga panjang umur dan dibanyakkan rezeki.aminn
:-) :-)

fatihah fazlin said...

Happy birthday kak eka.. tak lama lagi adalah tu berita baik..

Sya Mimie said...

happy belated besday eka..:)
seronoknya ada yang raikan.. ^_^