06 June 2014

Jenama Make Up Terbaik !

Hai semua, selamat pagi. Harini kita nak cerita pasal make up pula. Sekarang ni, macam-macam jenama make up ada di pasaran termasuklah jenama-jenama baru yang kadang-kadang kita sendiri pun tak pernah dengar. Tak kisahlah jenama tempatan ataupun antarabangsa, semuanya menawarkan rangkaian produk mereka untuk menjadikan kita lebih menarik dan berkeyakinan gitu. 

Kalau macam eka, kerja di bahagian customer service, memang kena sentiasa menarik dan berkeyakinan. Menarik tak semestinya make up sahaja, tapi keyakinan tu penting kan. 

Tapi, apabila kita nak guna sesuatu produk tu, kita sendiri pun tak tahu sejauh mana keberkesanan produk tu dekat kita kan. Kadang-kadang ada yang pakai elok je muka dia. Kadang-kadang ada yang tak sesuai, orang kita cakap tak rasi. Jadi, kita kenalah pilih make up yang sesuai dengan kita. Pemilihan make up sangat penting, mahal sikit pun tak apa, janji tak mendatangkan kesan yang negatif untuk kita. Sebab tu mahal sikit pun tak mengapa, asalkan produknya bagus. 


Ini ada berita baik untuk semua. kenal ZALORA kan? Yeahhh ZALORA!

Zalora sekarang ini membawakan barisan produk kosmetik ataupun jenama make up yang terbaek. Diulangi terbaik dan dijamin kualitinya sesuai digunakan untuk semua jenis kulit. Jenama tersohor yang menarik ada di ZALORA adalah seperi FARMASI, SEPHORA, RODIAL, RIMMER, STAGE dan banyak lagi. Excited ni hehehehehe. 




Jenama-jenama yang Zalora pasarkan ni bukan nama baru tau, tapi dah lama. Eka pun pengguna jenama Farmasi. Lipstick dia best, foundation farmasi pun best. 









Macam-macam produk kosmetik ada tau, Korang nak foundation, blusher, eye shadow, lipstick,mascara dan banyak lagi lah daripada jenama-jenama make-up yang terbaik kini di ZALORA MALAYSIA .

Dengan beberapa langkah mudah sahaja, kita dapat membeli belah secara online dengan segera. Servis penghataran pun terbaik serta percuma ke rumah kita. Jangan lupa, ZALORA ada sediakan perkhidmatan pemulangan secara percuma selama 30 hari selepas pembelian. 

Jom, shopping make up di ZALORA.



 Klik sini : MAKE UP ! Happy shopping uols.