16 June 2014

Lama Menghilang

Assalamualaikum semua. Rasa lama sangat tak update. Maaf ye semua pembaca,saya agak sibuk kebelakangan ini.

Minggu lepas, seminggu eka berkampung di Intan Jln Elmu, Petaling Jaya. Kursus bahasa Mandarin. Ni hou ma? Ahaks.

Nanti entry yang berikutnya eka cerita pasal kursus tu. Memang menarik. Di akhir kursus,kita dapat bertutur walaupun tak banyak dalam bahasa mandarin.

Selain dapat ilmu baru, saye dapat ramai kawan baru dari pelbagai jabatan. Seronok bertukar-tukar ilmu.

Ingatkan harini nak update, tapi internet di PC buat hal,so update melalui hp jer.

Nanti internet dah ok kite post lagi ye uols. Tatata

Gambar bersama penceramah, Lai Laoshi. Dah dapat sijil, maka kerosos pon tamat.

Zaijian. Hee

6 comments:

Fha Hzh said...

ehh cantik pulak color baju tu eka. Bleh jadi baju raya taun ni. heeee. :) okay tinggi jugak awk nih!

PetakBunga said...

bagus juga beljr bhsa ni.. seng kerja ni..

Pn Sheila said...

wow... mesti dh blh ckp mandarin la ni... :)

Cik Puan Fadli said...

wo ai ni..hahahhaa...

windu eka...

NS said...

waah... bestnyee... pasni boleh la eka buat slot kelas mandarin kt blog.. hihi..

Syazana Zainn said...

wo hen hao, xie xie ni :)

wo mingbai yidian le hihi :p