24 July 2014

Wajah Baru

Hai, selamat pagi semua. Semalam. rasa macam nak botox kan wajah blog ni lah. Rasanya umur pun makin meningkat, warna pink ada bunga-bunga ni macam tak sesuai pulok la dengan usia sekarang. Cehhhhhhhhhhhhhhhhhhh hahahaha.

Rasanya blog ni kaler pink pun dah setahun lebih, kot. Ke dua tahun camtulah kotnya. Rasanya nak wajah yang lebih clean, simple. Nak taruk gambor kartun ke, gambor buah-buahan ke? Tak pun sempena raya ni gambo ketupat ke? Lemang semprit pon boleh kot. Hahaha.

Okeylah, nak try godek kejap. Kalau jadi, memang berbeza lah kejap lagi ni kang. Nak upah blog designer, rasanya lepas raya ni. Lets go, bebehhh.




12 comments:

Sya Mimie said...

asslmkm eka.. kdng boring kan tgk rupa blog sama je.. hehe.. kita pun ada jgk terniat nak ubah.. tp malas..hehe

Liyana said...

cantik yg ni. lebih simple :)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Bagus cari yang simple aje akak. Supaya tak berat. Kalau berat tak bagus untuk SEO blog.

mizz miaizzati said...

saya pon rasa nak botox kan belog bagi sejuk mata memandang..tapi nak tukar saya plak ngan blogs saya tu..

Lynda Che Lah said...

fresh..suka!
buat kan akak satu!
hihi..
akak nak simple mcm ni tp setiap kali nak buat..idea is xde..

Cik Puan Eka said...

Mimi, ni kita terajin ni. Lagipun masuk opis dah mcm takde mood hahahaha. Apelagi ngadap pc

Cik Puan Eka said...

hehehe kan kak liyana. simple much better

Cik Puan Eka said...

Pokok manggis. ahkak tak main sangat SEO ni dik. Ahkak jenis update je mcm2 hehehehe

Cik Puan Eka said...

blog mizz dah cantik dah hehehehe

Cik Puan Eka said...

kak linda, ahaaaa simple je ni kak. cari gambo kawen, eka kasi tukar dia jadi pencil painting. taruk word skit, siap. hehehehe

Nastyna said...

hoih ingatkan termasuk blog Yuna taadi hihihi. cantekkkk macam lebih matured gitu wajah blog ni skang. selamat hari raya dear.

Hafizin Jamil said...

wooo..header diaaa..