07 July 2014

White Perfect Total 10 Tea Party @ One Utama

Pada 28 Jun 2014, eka ke event Loreal paris untuk produk terbaru Loreal, White Perfect Total 10 yang eka pernah review bulan lepas di blog ni.


Nak baca pasal review White Perfect Total 10 ni? Mari KLIK SINI ye. Kebetulan memang nak shopping sikit haritu, terus aje ajak suami ke One Utama sekali. Event diadakan di Chillax, TGV, OU.


Kite dah sampai, jom masuk.
Hubby pergi jalan-jalan sorang sementara eka masuk ke dalam event tersebut.
Hehehe.

Masuk-masuk je, terus ada sesi selfie bersama product Loreal yang terbaru tu,
ada Blogger Photo Contest bersama Loreal White Perfect Total 10.
Malu jugak ahahaha tapi buat tak tahu je.
Lagi-lagi masa tu tak nampak blogger lain lagi sebab ini dekat entrance

Rasa macam model Loreal plak hahaha.
takde ciri-ciri langsung.


Snap snap snap


Dah siap, tampal dekat board yang ada kat situ.
Agaknya boleh menang ke tidak ni.
Pesaing semua cun cun pulak tu hehehe.

Dah siap sesi selfie, masuk dalam pulak.
Terus ambik makanan ye hehehehe.
Part ni paling suka. Memandangkan lapar + lambat sikit sebab jem pagi tu, 
memang best la makan dolu.
Majlis pun mula lambat sikit sebab ramai yang terperangkap dengan traffic jam.


Ala kadar je kite ambil. Asal kenyang tapi dia punya dessert,
Raspberyy Panna Cotta tu sedappp. 

Dah selesai mengenyangkan perut, majlis pun bermula.


Cuba la try Loreal White Perfect Total 10 ni,
Eka dah pakai dalam 3 minggu, memang best.
Kulit pun rasa soft jer.


Sesi memperkenalkan Loreal White Perfect Total 10.


Kemudian, Fashion blogger yang cantik, Fish.
Jadi model untuk tutorial Loreal White Perfect Total 10.
Krim ni kalau nak guna sebelum pakai founcation memang sesuai.
Make-up pun nampak cantik. 

Selesai sesi tu, kita ada sesi Do It Yourself Charm Bracelet.
yayy dapat charm ala-ala Pandorara hehehe


:D


Pilih saje yang mana kita berkenan.


Tangan eka yang kanan,
Cute tak charm bracelet kite hehehe
Cer teka tangan kiri sape punya. Hehe

Hannah punya. Hehehe

Kemudian sesi make over yihuuu ni suka hehehe



Gila tak gila tengok punya la penuh nak try ni.
Semua nak dicuba hehe.
Dapat plak blogger yang semua sporting.
Ada Mek Onie, Shiqin, Hanna semua pakat cuba.

Loreal sekarang ni ada produk baru 


Klik gambar untuk paparan lebih jelas.

1. Mat Magique All-In-One Compact Powder wih SPF 34 PA+++
2.Loreal Paris Color Richie Moist Matte Lipstick

Menarik warna lipstick tu.
Yang eka tengah cuba tu code dia PR511 Spring Rosette

Compact powder dia pun best, memang rasa flawless je.


Sapu, jangan tak sapu hehe


Mirror selfie hahaha.
Tengah seronok selfie, sekali nama kena panggil.
Rupanya menang blogger photo contest.


Suke mokcik hehehe.


Lepastu Hannah plak menang.


Harus bergambar bersama-sama.


ShiqinHanna, Eka.


Sibuk betul mokcik lonjong ni hehe.
TQ shiqin, kite pinjam dua gambar tau.


Bergambar kenangan, ada yang kita tak cam,
nanti komen ye. Add kat FB lagi senang hehehe.


Ni lah Cassie yang selalu emel kat kita pasal Loreal ni.
Cassie from Lion & Lion


Last, mestilah owner punya gambo. Haha
Nampak gemok, k gemoksss.

TQ Lion & Lion & Loreal Paris Malaysia kerana sudi menjemput saye.
Next time boleh jemput lagi hihihihihi.






6 comments:

Hannah Sytieh said...

Mak aih. bahahaha. bnyk nye gmbr budak hannah tu. tumpang camera betul. haha. tq eka for de pic. 1st time jumpe tp bergambar punye sakan. ups.

Mek Onie said...

Finally, i can meet u kakak!haha

Cik Puan Eka said...

@Hannah Sytieh hahaha tu tanda nak jumpa lagi lah tu lepas ni hahahaha

Cik Puan Eka said...

@Mek Onie hahaha finally. Selalu komen dekat FB dan blog aje kan kan

Norliney Ghazali said...

nice blog. selamat berkenalan. jemput ke blog saya.

http://lineyghazali.blogspot.com

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

cantik la charm tue eka.. btw eka semakin cantik la akak tengok.. =D