27 August 2014

Blog List Hilang

Semalam, aku bantai godek-godek nak tuko template lah konon.

Konon je la ye.

Tapi aku tak save apa-apa pun.

Cuma try and error je.

Harini aku tengok bloglist aku semua pun 
HILANG

mana kau pergi ni.
Malasnya aku nak cari.

Hahahaha.

Aku dah lupa, siapa punya blog aku suka.
Sebab banyak. Terlalu banyak.

Sapa nak link blog dia kat bloglist aku?

Meh la paste link. 


7 comments:

Puan Awin said...

http://sepisorangperindu.blogspot.com/

rasyidah yusof said...

nakkkk...

pestakata --->www.chimidama.blogspot.com

Noura Qifays said...

ad salah setting kot kak, tu yg dia hilang...

eima said...

kan boleh revert changes balik ... kat HTML tu

http://mysweetzlife.blogspot.com/

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

camna leh hilang.hehe..
nah link www.maeraismail.com

Eimma Esmail said...

hahha..dia saje nak bgk hilang tu kak ika sbb nak bgk kak ika tempek bloglist baru. hhehhe

http://imashue.blogspot.com

Fieda Redzuan said...

hihi kesiannya eka..
nah link kite :p thisisfieda.blogsopt.com