25 August 2014

Francine Blouse #Poplook

Assalamualaikum dan selamat pagi. Hai semua, salam pagi Isnin. Harini kat tingkat opis eka ada buat makan-makan sempena raya walaupun nak habis raya. Tu kejap lagi lah cite ye hehehe. 

Nak cerita pasal baju plak. Poplook ni salah satu website kegemaran eka jugak ni. Asal ujung bulan je tangan memang gatal gile nak klik, nak transfer duit secara rela ke akaun poplook haha. Korang suka tak shopping kat Poplook? Service Poplook memang terbaik. Order harini, esok dah boleh bergaya.

Tapi yang tak bestnya, cepat sangat sold out t___t .

Dah lama nak fracine blouse ni. 



Nasib baik lah dapat jugak fracine blouse ni setelah lama eka tengok asyik sold out memanjang. Yela, kita bukan mengadap internet 24/7 nak memastikan dapat order hehehehe. Yang frust lagi, dapat sehelai je warna cobalt blue. Jadilah. Suka sangat dengan warna green, coral tapi yang tu lah yang paling cepat sold out.


Ni eka ambil saiz L
Biar longgar sebab blouse macam ni memang sesuai kalau ambil saiz besar.
Lama hayatnya boleh dipakai hehehe.
Lagipun baju ni labuh. Pakai dengan seluar atau skirt pun menarik.

Korang suka beli apa kat Poplook? 





2 comments:

sYiRa LoKMaN said...

dapat kumpul semua colour best ni..hehe

Cik Puan Eka said...

Syira, tau takpe tapi yang dapat satu je. Jadila hehehe next time bole beli lagi