18 August 2014

Racun


Perkongsian pagi Isnin ini.

Hai semua, aduiii mengantuk betul harini. rasa nak tido je kat workstation ni muahahahaha. Korang macam mana Isnin pagi ni? Semua okey? Harini boss takde, pegi meeting dekat Ibu Negara. Jadi, agak rileks sikit harini. Boss baru okey, perempuan. Hehe. First time dapat boss perempuan, selama ni memang dapat boss lelaki je. Tapi kali ni district pertama kali dapat boss perempuan. Lama kan saya cuti minggu lepas, sekali masuk dengan ramahnya boss tegur suai kenal. Lega. Hehehe.

Sekarang ni malas betul nak menaip. Kekadang rasa macam lemau tahap gaban otomen lah. Tapi demi pembaca, update jugakla walaupun mengarut je. Minggu baru ni takde ektibiti laki bini, kami sibuk pi kenduri kawen je menggemukkan perut muahahahaha. 

Gambo takde, semakin hari semakin malas. 

Okeylah, nanti kita sambung lagi ye. Tata titi tutu. Zzzzzz



2 comments:

MizzTina said...

nk komen gmbo tu : btl..so, abaikan klu ada org nk "meracun" kite n mohon jgn kite balas dgn "racun" gak..

Cik Puan Eka said...

Mizztina. Agak-agak guna 'racun' jenama apa baru yang power? hahaha gurau. Bahaya la cite pasal racun ni.

Makan mee racun dekat JB tu takpe.

Sebenarnya lebih kepada negative thinking. Tapi kita dah dewasa kan. Pandailah kita tafsir yang negatif dan yang positif. :)