19 August 2014

Sabo lah!

Nak marah ni, nak marah. 

Kekadang pelik betul dengan orang yang kurang reti bersabar ni. Dah la lambat lepastu sibuk nak cepat. 

Pagi tadi, ada dua tetamu datang nak jumpa dengan boss. Seorang  memang eka dah set appointment dari minggu lepas lagi. Yang sorang lagi tu tak buat apa-apa pun. Dia kira nak cepat je.

Dah tak buat apa-apa temujanji, kamu tunggu lah dulu tetamu yang first habis discuss dengan boss. Alahai.
Lepastu dia boleh membebel dengan kuatnya.

' saya nak jumpa boss 5 minit, tapi orang dalam tu dah lama sangat bla bla bla bla'

Tak kisah la nak jumpa 5-10 minit pun. Sabo sabo urut dada.

Dengan ini nak membuat satu slogan:-

                       'Yang membuat temujanji didahulukan, yang tak buat, sila tunggu'

p/s : Pagi ni sarapan roti canai dua keping. Wawawawawa kenyangnya rasa. Kari dhal sedap pulak tu. Korang makan apa arini?





2 comments:

Linda said...

hehe..betul3..penat2 buat temujanji kan mesti dah ada sebakul kot nak diluahkan huhu :p

eima said...

ni mesti PA ni kan ... sabo je la ...