19 August 2014

Stuffed Strawberries Yummyyy

Kalau bukak FB, kita suka betul tengok page Stylish Eve. Dia punya gambo, dari makanan, sampailah ke gambo orang, semua menarik. Suka betul tengok. Ni malam tadi dia ada post pasal strawberi sumbat. Geram je tengok.


Ada yang tanya cream apa yang dia paip dalam tu.
ramai yang cakap cream cheese + icing sugar.
Nampak menarik. 


Sprinkle chocolate on top.
Nyummy. Perfect


 Strawberry bouquet


Lagi.


Coated pulak dengan biscuit crumb ke almond crumb ni.


nyum nyum


Ini lagilahhhhh.

p/s : Rasa nak naik Cameron Highland lagi jer. Honeymoon lagi. Hahahahahaha. :p Kawan cakap Cameron Highland sekarang strawberry tengah berbuah. Masa honeymoon haritu, strawberry tak berapa ada. Belum berbuah sepenuhnya. Ada pun sikit dan tak banyak. 



6 comments:

shaFazie said...

kalau eka poie cameron,azie nak kirim stawbery hihi

(gurau2 je)


tengok je pic nie meleleh airliur kita..

Nastyna said...

sedabng akak layan gambar ni, si jelita sednag melayan katun sambil makan stoberi, sedap sengaja ambik yang kecik2 masak ranum tadi... fuhhhh nak gi join jelita la jap ;)

rasyidah yusof said...

sedapnya aih! simple but sedap kan..

kat cameron memang murah ke ea?

Fha Hzh said...

sedapnye la.. terliur tengok.. xpe. this week g cameron beli banyak2.. hehehe

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Sedapnya tengok.. kreatif betul la..=D

puan ekin hoza said...

Assalam... BW here :) salam kenal... jemput dtg blog ekin ye :)