26 August 2014

UMMA LACTO Dari Legacy Secret #milkbooster

Pernah dengar Legacy Secret? Mesti pernah kan.


Produk-produk dari Legacy Secret ini semua berasaskan bahan semulajadi.


Harini kita nak share pasal produk dari Legacy Secret, Umma Lacto. 


Umma Lacto ini berfungsi sebagai milk booster bagi wanita yang sedang menyusukan bayi. Seperti yang kita tahu, susu ibu merupakan susu yang terbaik, tapi ada juga para ibu yang mempunyai masalah kekurangan susu badan. Dengan adanya produk Umma Lacto ni, macam-macam kebaikan dan kelebihan yang akan diperolehi.

Umma Lacto dirumas dari 19 bahan semulajadi yang berkhasiat seperti susu kambing, susu skim, kurma, habbatusauda, madu, ekstak halia, alfafa, kismis, halba, beras perangm stevia, spirulina, manna (gam arab), serbuk soya, ekstrak bawang putih, fruktosa, serbuk protein dan fiber daripada buah-buahan. 

Kelebihan umma lacto:
       Membantu pengeluaran susu ibu dan memperbanyakkan susu ibu
       Memberi ibu rasa kenyang berpanjangan
       Membekalkan tenaga untuk ibu sepanjang hari
       Membantu membekalkan zat besi dan mineral secukupnya kepada ibu dan bayi
       Membantu mengelakkan sembelit
       Membantu kesihatan perut dan kolon
       Sebagai prebiotik ibu dan anak
       Membantu meningkatkan sistem imunisasi badan.
       Membantu mengurangkan risiko jaundis kepada bayi
       Membantu mengurangkan kadar kolestrol dalam badan
       Membantu membekalkan kalsium dan menguatkan tulang ibu selepas bersalin
       Membantu mencantikkan kulit ibu selepas bersalin
       Membantu membuang angin dalam badan dan mengelakkan kembung perut




Apabila membeli produk-produk dari Legacy Secret ni, pastikan anda membeli yang ori tau. Kat sini eka tunjukkan cara-cara untuk untuk mengenalpasti tahap keaslian produk dari Legacy Secret.


1. Pengesahan melalui visual



2. Pengesahan melalui sentuhan



*setiap produk dari Legacy Secret ada blue label ini.

3. Pengesahan melalui QR Wechat




PERINGATAN !!!
      1 QR kod hanya boleh di imbas 5 kali sahaja .
      Sekiranya melebihi had, anda akan diberikan no telefon syarikat 
 untuk pengesahan produk.
      Pastikan beli barangan original kerana takut akan kesan sampingan.
Wechat ID : harummalam

Tutorial mengenal pasti produk original klik sini.


Harga untuk Umma Lacto ini adalah :

1 kotak @ 10 sachet : RM 60.00

*Sekarang Umma Lacto sedang buat Promosi.
Beli dua kotak, percuma lagi satu kotak.
Sangat berbaloi dengan harga RM 120.00 dapat terus 3 kotak.

Untuk keterangan lanjut, boleh tengok kat sini.



Jom, dapatkan produk ini dengan segera.






4 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum eka. heee tak sabar nak cuba ni ~~~

eima said...

menarik ....

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Mcm best jer eka..=D

Kucing Garong said...

Assalam..di area bangi dimana kedai yg terdapat produk milk booster nie ek??ingin mmbeli utk isteri